Coșul este gol. Adăugați un produs

Termeni şi condiţii

ACORD DE UTILIZARE

Bine ați venit pe site-ul companiei SRL „AMOFARM”! Prezentul regulament definește condițiile de utilizare a serviciului online FELICIA.MD drepturile asupra căruia aparțin Societății SRL „AMOFARM” (denumită în continuare „Companie”).

DISPOZIȚII GENERALE

Prezentele reguli și condiții pot fi modificate periodic și sunt aplicabile tuturor serviciilor, direct sau indirect (prin distribuitori) furnizate online, prin e-mail, telefon sau pe orice dispozitiv mobil. Acest site vă este prezentat sub rezerva acordului Dvs. (fără nici o modificare) cu toți termenii, condițiile și observațiile enunțate mai jos (denumite împreună „Acord”). Prin accesarea sau utilizarea în orice mod a acestui site sunteți de acord să acționați în limitele Acordului. Citiți cu atenție Acordul. Dacă nu acceptați toți acești termeni și condiții, nu aveți dreptul să utilizați prezentul site. Verificați periodic această pagină, pentru a consulta cea mai recentă versiune a Acordului. Ne rezervăm dreptul de a modifica în mod unilateral Acordul, în orice moment, în conformitate cu Regulile și Condițiile specificate aici, iar continuarea accesului sau utilizarea de către Dvs. a acestui site reprezintă acceptarea Acordului actualizat sau modificat.

Aceste pagini, conținutul și infrastructura acestora, precum și serviciul online de cumpărare și livrare a Produselor, inclusiv a dispozitivelor medicale, sunt deținute și operate de Companie, fiind furnizate de aceasta numai pentru uz personal, necomercial, în conformitate cu regulile și condițiile stabilite mai jos.

Site-ul FELICIA.MD este destinat doar să ajute Utilizatorii să găsească dispozitive medicale, produse de îngrijire personală, suplimente alimentare, produse cosmetice, accesorii, produse pentru copii și alte produse/bunuri similare (denumite în continuare „Produse”), să le achiziționeze online și să beneficieze de livrarea acestora. Deasemenea utilizatorii pot beneficia si de achiziționarea online a medicamentelor. La solicitarea clientului medicamentele vor fi rezervate și eliberate în farmacie la preț online, doar la prezentarea rețetei. Dvs. confirmați că aveți împlinită vârsta de 18 ani și că aveți autoritatea legală să încheiați prezentul Acord și să utilizați acest site în conformitate cu toți termenii și condițiile specificate. Sunteți de acord să fiți răspunzător financiar pentru utilizarea de către Dvs. a acestui site web (precum și pentru utilizarea contului Dvs. de către alte persoane, inclusiv, dar fără a se limita la, minorii care locuiesc cu Dvs.). Sunteți de acord să controlați utilizarea acestui site de către minorii din grija Dvs. De asemenea, confirmați că toate informațiile furnizate de Dvs. sau de persoanele care locuiesc cu Dvs. sunt autentice și exacte.

Orice comenzi speculative, false sau frauduloase, cu scopul revânzării, sunt interzise. Sunteți de acord că funcția de achiziționare online a Produselor, inclusiv a dispozitivelor medicale, poate fi utilizată pe acest site numai în scopuri personale, pentru Dvs. sau pentru o altă persoană în favoarea căreia sunteți autorizat legal să acționați. Sunteți de acord că abuzul, faptele suspecte, semnele de fraudă sau utilizarea neautorizată a produselor achiziționate online pe acest site web, inclusiv a dispozitivelor medicale, pot determina Compania să anuleze toate comenzile legate de numele, adresa de e-mail sau contul Dvs. și să închidă toate conturile asociate cu Dvs. Dacă observă implicarea Dvs. în vreo activitate frauduloasă, Compania își rezervă dreptul de a întreprinde în legătură cu Dvs. orice acțiune prevăzută de legislația Republicii Moldova.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Prin intermediul acestui site Compania și partenerii săi oferă o platformă online pentru comandarea dispozitivelor medicale, produselor de îngrijire personală, suplimentelor alimentare, produselor cosmetice, accesoriilor, produselor pentru copii și a altor produse/bunuri similare. În acest caz, atunci când efectuați o rezervare prin intermediul site-ului web, intrați în relații contractuale directe (valabile din punct de vedere juridic) cu subiectul vânzării cu amănuntul a Produselor, inclusiv a dispozitivelor medicale. Din momentul în care plasați comanda Dvs. noi acționăm exclusiv ca reprezentant între Dvs. și entitatea care vinde cu amănuntul dispozitive medicale.

Informațiile oferite și prezentate pe site se bazează pe informațiile disponibile publicului, selectate de echipa specializată a Companiei, în conformitate cu datele furnizorilor de dispozitive medicale și alte Produse, precum și în conformitate cu Legea Republicii Moldova nr. 105 din 13.03.2003 privind protecția drepturilor consumatorilor, Legea nr. 102 din 09.06.2017 privind dispozitivele medicale, Legea nr. 1409 din 17.12.1997 cu privire la medicamente.

În pofida faptului că facem tot posibilul pentru a asigura calitatea conținutului prezentat, Compania nu poate verifica autenticitatea și garanta exactitatea, exhaustivitatea sau precizia tuturor informațiilor. De aceea nu suntem responsabili pentru orice greșeli (inclusiv cele evidente și tipografice), orice erori de program (apărute din cauza defecțiunilor (temporare și/sau parțiale), a reparației, îmbunătățirii sau suportului oferit site-ului nostru, sau din alte motive), informații inexacte, neautentice sau false, pentru neprimirea informațiilor.

Serviciile noastre sunt furnizate numai pentru uz personal, necomercial. Respectiv, nu aveți dreptul să revindeți, să creați hyperlink-uri externe, să utilizați, să copiați, să urmăriți, să afișați, să descărcați sau să redați orice parte a conținutului sau a informațiilor, software-ului, produselor sau serviciilor disponibile pe site-ul nostru web pentru orice activitate comercială sau concurențială.

Utilizatorul are posibilitatea de a rezerva produse din oricare din categoriile disponibile pe site, cu ridicare și achitare în farmaciile Felicia. Atunci când comandă produse din categoria medicamentelor sau a dispozitivelor medicale vândute pe baza unei rețete medicale, la momentul achiziției Utilizatorul este obligat să prezinte și să transmită reprezentantului Companiei sau unui reprezentant al unei alte companii autorizate o rețetă emisă în forma aprobată prin Ordinul Ministerului Sănătății al Republicii Moldova nr. 960 din 01.10.2012 cu privire la modul de prescriere și eliberare a medicamentelor.

Atunci când rețeta este transmisă reprezentantului Companiei, acesta va verifica dacă rețeta a fost semnată de medic și a fost certificată cu ștampila personală, nu au fost prescrise mai mult de 3 medicamente pe un formular al rețetei, nu sunt corectări pe formularul rețetei și este prezentă ștampila dreptunghiulara a instituției medicale.

În colțul din stânga sus al formularului rețetei trebuie să fie prezentă ștampila organizației medicale, împreună cu denumirea, adresa și numărul de telefon al acesteia. Tot  în colțul din stânga sus a formularului rețetei emise de un medic privat, prin metoda tipografică sau prin ștampilare trebuie să fie indicate adresa medicului, numărul, data și termenul licenței. Dacă rețeta transmisă de Utilizator nu respectă cerințele de mai sus, precum și cerințele Ordinului Ministerului Sănătății al Republicii Moldova nr. 960 din 10/01/2012, medicamentele nu se eliberează.

PREȚUL SERVICIILOR

Prețurile medicamentelor și dispozitivelor medicale corespund, de regulă, Catalogului Național aprobat al prețurilor de producător ale medicamentelor, cu excepția cazului în care există erori evidente.

Toate prețurile de pe site includ TVA și alte taxe (care pot fi modificate).

Erorile evidente ce țin de prețuri (inclusiv cele de tipar) nu obligă prin nimic din punct de vedere juridic.

Toate promoțiile și ofertele speciale sunt marcate corespunzător.

Pentru anumite tipuri de produse prezentate pe site prețul poate fi indicat incorect. Compania își rezervă dreptul de a modifica prețurile indicate în mod greșit pe site și/sau comenzile care așteaptă confirmare și și au fost efectuate la prețuri greșite. În acest caz, dacă este posibil, Compania va oferi posibilitatea confirmării comenzii aflate în așteptare, sub rezerva modificărilor de preț. În caz contrar, Compania va anula comanda fără nicio penalizare. Compania nu este obligată să furnizeze bunurile achiziționate la un preț greșit (mai mic), chiar și după ce v-a fost trimisă confirmarea comenzii.

Faptul acceptării plății prin intermediul cardurilor de plată MasterCard și VISA, pe site-ul web, permite Utilizatorului să asocieze experiența de client avută pe site cu experiența de client prin intermediul cardurilor de plată. În același timp, Compania respectă regulile internaționale ale sistemelor de plată, prin publicarea pe site-ul companiei a siglelor „Verified by Visa®” și „MasterCard® SecureCode™”, dar și a altor sigle de conformitate furnizate de bancă, atât în timpul tranzacțiilor de plată, cât și a altor acțiuni legate de activitatea site-ului web, așa cum se descrie în prezentul Acord de utilizare.

ÎNREGISTRAREA UTILIZATORULUI. CONTUL UTILIZATORULUI

Pentru a utiliza serviciile Companiei sau unele dintre funcțiile individuale ale serviciilor, Utilizatorul trebuie să urmeze procedura de înregistrare a comenzii. Acesta din urmă trebuie să furnizeze, de asemenea, date personale în diverse forme pe site, pentru înregistrarea solicitărilor.

Pentru înregistrare Utilizatorul trebuie să furnizeze informații exacte și complete la întrebările din formularul de înregistrare și să mențină informațiile date în stare actuală. Dacă Utilizatorul furnizează informații incorecte sau Compania are motive să creadă că informațiile furnizate de Utilizator sunt incomplete sau neautentice, Compania are dreptul, la discreția sa, să refuze Utilizatorului utilizarea serviciilor sale (sau a funcțiilor lor individuale).

Compania își rezervă în orice moment dreptul de a solicita Utilizatorului să confirme datele specificate în timpul înregistrării și de a cere în acest sens documente justificative, neprezentarea cărora poate fi egalată cu furnizarea de informații false și poate conduce la blocarea Utilizatorului și la refuzul de utilizare a serviciilor (sau a funcțiilor individuale).

Utilizatorul este singurul responsabil pentru toate acțiunile (precum și consecințele acestora) în cadrul sau legate de utilizarea serviciilor site-ului, prin intermediul contului Utilizatorului, inclusiv pentru cazurile în care Utilizatorul transmite voluntar datele de acces la contul său unor terțe părți, în orice condiții (inclusiv în temeiul contractelor sau acordurilor).

Utilizatorul este obligat să notifice imediat Compania despre orice acces neautorizat (nepermis de Utilizator) la serviciile Companiei, cu folosirea datelor Utilizatorului, și/sau despre orice încălcare (suspiciune de încălcare) a confidențialității sale.

Utilizatorul nu are dreptul să reproducă, să repete, să copieze, să vândă, să revândă ori să utilizeze, în orice scop comercial, orice parte a serviciilor Companiei.

Compania are dreptul să blocheze Utilizatorului, precum și să interzică accesul la anumite servicii, prin utilizarea oricărui cont, și să șteargă orice conținut, fără explicații, inclusiv în cazul în care Utilizatorul încalcă termenii Acordului sau termenii altor documente stipulate în Acord.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

În conformitate cu restricțiile stabilite prin prezentele reguli și condiții și în conformitate cu legislația, Compania este răspunzătoare numai pentru daunele directe efectiv suportate, plătite sau cauzate de îndeplinirea necorespunzătoare a obligațiilor noastre în cadrul furnizării de servicii, în limita valorii totale a comenzii Dvs., așa cum este indicat în mesajul electronic cu confirmarea de rezervare (pentru un incident sau o serie de incidente interdependente).

În pofida acestui fapt, Compania, la fel ca și responsabilii, directorii, angajații, reprezentanții, filialele, afiliații, partenerii-distribuitori, licențiații, agenții și alte persoane implicate în crearea, sponsorizarea, promovarea sau orice altă activitate care are ca scop sprijinirea acest site web și a conținutului său, nu sunt responsabili în conformitate cu legislația pentru:

orice penalități, pierderi și prejudicii directe, indirecte și ulterioare, orice pierderi în procesul de producere, pierderea profitului, scăderea venitului, neîncheierea unui contract, pierderea sau prejudicierea reputației companiei și nesatisfacerea unei cereri de despăgubire,

orice inexactitate privind informațiile (descriptive) furnizate pe site-ul nostru,

pentru Produse, inclusiv medicamente și/sau produse medicale furnizate de furnizori, farmacii, parteneri, distribuitori etc.

orice daune, prejudicii sau costuri (directe, indirecte, ulterioare sau cu formă de penalizări) suportate acceptate sau plătite de către Utilizator și apărute în legătură sau ca rezultat al utilizării, imposibilității de utilizare sau pauzelor în funcționarea site-ului.

În conformitate cu cele menționate mai sus, Compania (angajații, administrația și afiliații săi) nu este răspunzătoare pentru pierderile directe, indirecte, punitive, neprevăzute, speciale, pentru pierderile sau prejudiciile ulterioare, pentru orice pierdere de venit sau profit, pentru reputația, datele, contractele, cifrele de afaceri, ori pentru pierderile sau daunele rezultate din sau în orice fel legate de întreruperea oricărui tip de activitate care este în orice fel legată de accesul Dvs. la acest site, vizualizarea sau utilizarea acestuia, sau de întârzierea sau imposibilitatea de a obține acces, de a vizualiza sau de a folosi acest site (inclusiv, fără a ne limita la încrederea Dvs. în opiniile care apar pe acest site; orice viruși informatici, informații, software, link-uri către alte site-uri web, produse și servicii achiziționate prin intermediul acestui site sau altfel decurgând din accesarea, demonstrarea sau utilizarea acestui site), indiferent de interpretări pe baza teoriei neglijenței, contractului, încălcării drepturilor legale, răspunderii stricte sau altfel, și chiar în cazul în care compania a fost informată despre posibilitatea unor astfel de daune.

Prezentele reguli și condiții și excluderea de responsabilitate menționată mai sus nu afectează drepturile obligatorii prevăzute, care nu pot fi excluse în conformitate cu legea aplicabilă a Republicii Moldova.

Limitarea răspunderii afectează distribuirea riscului între părți. Restricțiile specificate în această secțiune se vor aplica chiar dacă oricare dintre mijloacele limitate de protecție, prevăzute de aceste reguli, se va dovedi ineficient.

DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Cu excepția cazului în care se specifică altfel, toate produsele software necesare pentru a furniza serviciile noastre și/sau utilizate pe site-ul nostru și drepturile de proprietate intelectuală (inclusiv drepturile de autor și drepturile conexe) în legătură cu conținutul, informațiile și materialele publicate pe site aparțin Companiei, furnizorilor sau providerilor săi.

Compania își rezervă dreptul exclusiv de a deține, de a folosi și de a dispune (toate drepturile de proprietate intelectuală) (stilul designului (inclusiv infrastructura)) de site-ul web pe care este disponibil serviciul (inclusiv recenziile și conținutul tradus), iar Dvs. nu aveți dreptul să copiați, să citiți/colectați/analizați automat sau programatic datele de pe site, să creați linkuri (hiper/externe) către site, să publicați, să promovați, să comercializați, să integrați, să utilizați, să combinați sau să utilizați altfel conținutul (inclusiv oricare dintre traducerile acestuia și recenziile oaspeților) sau marca noastră, fără permisiunea noastră expresă scrisă.

Orice utilizare ilegală sau comitere a oricăreia dintre acțiunile de mai sus va constitui o încălcare semnificativă a drepturilor de proprietate intelectuală ale Companiei (inclusiv a drepturilor de autor, drepturilor conexe și drepturilor producătorului bazei de date).

CONFIDENȚIALITATEA

În sensul prezentului Acord, informațiile confidențiale înseamnă orice informații juridice, financiare, comerciale, tehnologice sau de altă natură, pe care Utilizatorul le poate obține direct sau indirect de la Companie, incluzând, dar fără a se limita la, orice informații referitoare la consumatori, utilizatori, acordurile cu aceștia, situația financiară, angajați, invenții și tehnologii care au fost elaborate/implementate sau sunt elaborate/implementate de către Companie sau angajații, contractorii sau agenții acesteia.

Fiecare Parte se angajează să respecte confidențialitatea informațiilor care constituie sau ar putea constitui un secret comercial.

Utilizatorul recunoaște că Compania are un interes material pentru păstrarea Informațiilor Confidențiale, iar Utilizatorul se angajează să nu dezvăluie Informațiile Confidențiale unor terțe părți, fără acordul prealabil scris al Companiei;

Protecția juridică prevăzută de prezentul Acord se extinde inclusiv asupra secretelor comerciale ale Companiei, sub formă de rezultate ale proprietății intelectuale (know-how), precum și asupra informațiilor care nu conțin rezultate ale activității creative, dar sunt destinate unui număr limitat de persoane.

Utilizatorul nu are dreptul să divulge Informațiile confidențiale altor persoane sau să le folosească în interes propriu sau în interesul altor persoane.

Utilizatorul are dreptul să utilizeze informațiile care constituie Informații confidențiale numai în cursul activităților pentru și în interesul Companiei și numai în scopurile pentru care au fost transmise Informațiile confidențiale relevante;

Prin utilizarea site-ului web sunteți de acord cu utilizarea și stocarea cookie-urilor pe dispozitivul Dvs. Puteți naviga pe site-ul nostru fără a utiliza cookie-uri, dar astfel unele servicii vor fi limitate.

Puteți dezactiva stocarea modulelor cookie pe dispozitivul Dvs., selectând opțiunea „Nu accept module cookie” în setările browserului. Trebuie reținut faptul că majoritatea browserelor acceptă cookie-urile în mod automat.

Plus la toate, puteți oricând să ștergeți modulele cookie care au fost salvate pe dispozitiv. Instrucțiunile pentru ștergerea cookie-urilor pot fi găsite în manualul pentru browser sau dispozitiv.

CLAUZE FINALE

În măsura permisă de lege prezentele reguli și condiții, precum și furnizarea serviciilor Companiei, sunt reglementate și supuse interpretării în conformitate cu legislația Republicii Moldova. Toate aspectele controversate care decurg din aceste reguli și condiții generale și serviciile oferite de noi vor fi examinate exclusiv în instanțele de judecată competente din Chișinău, Republica Moldova.

Dacă orice prevedere a acestor reguli și condiții este sau devine invalidă, își pierde valoarea legală sau încetează să mai fie obligatorie, restul prevederilor acestor reguli și condiții vor fi aplicate integral. În acest caz, o astfel de dispoziție invalidă trebuie, totuși să fie respectată la nivel maxim, în conformitate cu legea aplicabilă, iar Dvs. trebuie să respectați această prevedere, indiferent de inadmisibilitatea acesteia, de absența forței sale legale sau obligatorii, luând în considerare conținutul și scopul acestor reguli și condiții.

CONDIȚII DE RETURNARE A COMENZII 
Cumpărătorul este obligat să verifice produsele la momentul ridicării acestora. Conform Legislației în vigoare a Republicii Moldova, după procurare medicamentele nu pot fi returnate!
=================
Conform Hotărârei de Guvern cu nr. 1465 din 08.12.2003
există o listă a produselor care nu se supun schimbului, de aceea înainte de a le cumpăra trebuie să luaţi cunoştinţă de toată informaţia necesară, pentru a face o alegere corectă.

Mai jos vă prezentăm cîteva din această listă.

  • Articole de igienă individuală (periuţe de dinţi, piepteni, agrafe, bigudiuri, pensete, aparate de ras manuale sau electrice şi alte articole destinate pentru îngrijirea corpului);
  • Articole pentru profilaxia şi tratamentul unor boli în condiţii de domiciliu (articole pentru ocrotirea sănătăţii publice şi igienă din metal, cauciuc, textile şi alte materiale, instrumente, dispozitive şi aparate medicale, remedii pentru igiena cavităţii bucale, lentile pentru ochelari, articole pentru îngrijirea copiilor, preparate farmaceutice);
  • Produsele cosmetice şi de parfumerie;
Adăugat