Coșul este gol. Adăugați un produs

INELDEA Vitamin 22 Acerola 1000 + Vit.C comp.mastic. N24

135 lei
150 lei
Adaugă în coş
Ineldea Vitamin’ 22 Acerola 1000
comprimate masticabile cu gust de cireașă
-Vitamina C 100% de origine naturală;
-Fără zahăr;
Supliment alimentar pe bază de Acerola cu îndulcitori.
Acerola este un copac care crește în regiuni tropicale din America de Sud. Fructul ei se numește „Acerola” dar și „Cireașa de Barbados” pentru că arată ca cireșele. El este cunoscut ca fiind o sursă naturală excepțională de Vitamina C: conține de 20 până la 30 de ori mai mult decât portocalele, ceea ce îl face una dintre cele mai bogate fructe în vitamina C.
Vitamin’22 Acerola 1000 este bogată natural în Vitamina C, ceea ce contribuie la reducerea oboselii și susține imunitatea.

Mod de administrare: 1 comprimat masticabil pe zi, de preferință dimineața sau la amiază. Curs de 24 zile. Cursul poate fi reluat la necesitate. De la 12 ani.
Ingrediente: Pudră de suc de acerola (Malpighia glabra) titrată în vitamina C de origine 100% naturală, îndulcitori: sorbitol, glicozide de ștevie, sucraloză; arome, agent antiaglomerant: stearat de magneziu.
Fără alergeni – Fără gluten – Fără zahăr
Avertisment! A se păstra ferit de îndemâna copiilor, ferit de umiditate și căldură. A se consuma în cadrul unei alimentații variate și echilibrate, și a unui mod de viață sănătos. Nu depășiți dozele recomandate. Un consum excesiv poate cauza efect laxativ. Consulați medicul sau farmacistul în cazul în care aveți îndoieli. A se consuma de preferință: vezi pe ambalaj. Acest produs nu este medicament.
38,4g
Laboratoarele Ineldea
06510 Carros-Franța
Marcă franceză vitamin-22.com
Importator: "Rihpangalfarma" SRL, str. N.Milescu Spătarul,36. mun Chișinău
Tel: 373 22 606 127
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător INELDEA SAS
  • Article 104354
  • Țara producător Franța
  • Cod medicament 0
  • Article 104354
  • Producător INELDEA SAS
  • Țara producător Franța
2 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat