Coșul este gol. Adăugați un produs

NBL Probiotic Kids comp.mast. N30 (ursuleti)

307,64 lei
317,15 lei
Adaugă în coş
NBL Probiotic Kids

Supliment alimentar cu conţinut de microorganisme probioticeConţine îndulcitor.

Probioticele ajută la reglarea sistemului digestiv şi susţin imunitatea.Doză zilnică recomandată – 1 comprimat masticabil pe zi

Conţinut: îndulcitori (izomalt, xilitol, sorbitol), fructooligozaharide, agent aglomerare (celuloză microcristalină), Streptococcus thermophilus, amidon de porumb, aromă de iaurt, vitamina C (acid L-ascorbic), Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breve, agent de îngroşare (hidroxipropil metilceluloză), agent antiaglomerant (săruri de magneziu ale acizilor grași), aromă de lapte.Doza zilnică recomandată: Se recomandă de utilizat 1 comprimat o dată pe zi, dimineaţa sau seara. Comprimatul se va mesteca sau se va lua cu un păhar de apă, după mic dejun sau cină.Nu depăşiţi doza recomandată. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. Acest supliment alimentar este predestinat pentru copii cu vârsta de 3-10 ani. Nu lăsaţi la îndemâna şi la vederea copiilor. Consultaţi medicul pentru administrarea în perioada sarcinii şi alăptării sau în cazul administrării concomitente a unor produse medicamentoase.

Consumul exagerat poate cauza efecte laxative.

Poate conţine urme de soia.

Acesta nu este un medicament.

Nu utilizaţi pentru prevenirea sau tratarea oricărei boli.Condiţii de păstrare: la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.

A se consuma înainte de sfarşitul termenului de valabilitate indicat pe ambalaj.30 comprimate masticabileDeţinător: Nobel Ilac Sanayii ve Ticaret A.S., Turcia.

Producător: Cell Biotech Co.Ltd., Coreea.

Ţara de origine: Coreea.
Vezi descrierea completă
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat