Coșul este gol. Adăugați un produs

Genunchier Tonus 9911 din neopren N2

295,85 lei
305 lei
Adaugă în coş
Genunchiera neopren, cod 9911 destinata fixarii externe a articulatiei genunchiului pentru protectia si mentinerea in stare de repaos a aparatului ligamentar si a tesuturilor moi.

Indicatii medicale

Profilactic- pentru prevenirea traumatismelor musculare sau articulare in timpul efectuarii exercitiilor fizice sau eforturilor musculare de intensitate mare

Tratament – pentru tratamentul diferitelor afectiuni precum luxatii si entorse, miozite, artroze si artrite ale articulatiei genunchiului, procese inflamatorii.

In perioada pre si postoperatorie -pentru reducerea perioadei de recuperare dupa vindecarea fracturilor si indepartarea aparatului ghipsat, sau interventii chirurgicale asupra ligamentelor sau meniscului.

Mod de actiune

Datorita proprietatilor specifice ale neoprenului respectiv efectele de sauna si micromasaj precum si a calitatilor de sustinere si fixare, prin purtare, genunchiera amelioreaza vascularizatia, stimuleaza procesele metabolice in tesuturile de sub bandaj ducand la ameliorarea durerii, scaderea inflamatiei si restabilirea mobilitatii fiziologice a articulatiei.

Mod de utilizare

Genunchiera se imbraca direct pe piele si se pozitioneaza pe mijlocul articulatiei genunchiului, la inceputul zilei in cazul tratamentului sau inainte de a incepe efortul sau exercitiile fizice cand este utilizata in scop profilactic.

Nu este necesara utilizarea articolului pe timpul noptii sau in repaos indelungat.

Utilizarea genunchierei nu trebuie sa provoace disconfort. Daca apar semne de amortire a piciorului sau invinetire a degetelor trebuie verificat daca marimea produsului este cea corespunzatoare sau daca imbracamintea respectiv pantalonul nu este prea stramt si nu jeneaza circulatia.

Descriere produs

Genunchiera este confectionata ca un bandaj tubular, cu forma usor conica, avand o singura cusatura laterala. Partea interioara a genunchierei este captusita cu material textil din bumbac.

Contraindicatii:

Intoleranta (sensibilitate) la componentii materiei prime, afectiuni cutanate locale pronuntate, plagi.

In cazul contraindicatiilor este posibila folosirea genunchierei doar la recomandarea si sub supravegherea medicului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 30351
  • Țara producător Lituania
  • Producător Tonus Elast
Adăugat