Coșul este gol. Adăugați un produs

Fito Cremă depilatoare pentru picioare, mâini, bikini, subrat pentru pielea sensibilă organic oil, 1

68,40 lei
72 lei
Adaugă în coş
Descriere
Acest fitodepilator natural este conceput pentru îndepărtarea blândă, rapidă și eficientă a părului nedorit din zonele deosebit de sensibile ale corpului.

Formula naturală, îmbogățită cu ulei vindecător de pătlagină, salvie și cătină, lasă pielea perfect netedă, moale și mătăsoasă pentru o lungă perioadă de timp, are efect hidratant și calmează pielea.

Utilizarea regulată a cremei încetinește creșterea părului!

Extractul de pătlagină hrănește, hidratează și împrospătează pielea delicată. Extractul de salvie are efect antiseptic, calmeaza, face pielea moale si matasoasa si ofera o senzatie de confort. Uleiul de cătină are o concentrație maximă de aminoacizi și vitamine esențiale, ajută pielea să fie mereu îngrijită și perfect netedă, o menține moale pentru o lungă perioadă de timp. Contraindicații de utilizare:

Conține tioglicolat, urmați instrucțiunile. Înainte de prima utilizare, faceți un test de sensibilitate: aplicați puțină cremă pe cot timp de 5 minute, apoi clătiți. Dacă după 24 de ore nu apare niciun disconfort, puteți continua să utilizați crema.

Nu utilizați crema pe pielea deteriorată sau inflamată. A nu se lasa la indemana copiilor.

Mod de aplicare:

Aplicați crema pe piele într-un strat continuu, uniform, astfel încât toate firele de păr să fie complet acoperite. Lăsați crema 5-7 minute, apoi îndepărtați-o împreună cu firele de păr cu o spatulă, clătiți bine pielea cu apă. Prelungiți timpul de expunere al cremei dacă este necesar. Timpul total de expunere nu trebuie să depășească 15 minute.

Evita contactul cu ochii. În cazul cremei pentru ochi, clătiți cu multă apă și consultați un medic.

Instrucțiuni Speciale:

Nu este un drog.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Fitocosmetic
  • Article 90627
  • Țara producător Rusia
Adăugat