Coșul este gol. Adăugați un produs

Amarin comprimate N30

Amarin este un supliment alimentar care este o sursă de vitamina B6 și extract de rădăcină de ghimbir. Vitamina B6, conținută în medicamentul AMARIN, contribuie la reglarea activității hormonale și contribuie la buna funcționare a sistemului nervos, a cărui tulburare este una dintre cauzele stării de greață. Vitamina B6 contribuie la menținerea funcțiilor psihologice adecvate și la reducerea oboselii și oboselii în timpul călătoriilor. Extractul din rizomul de ghimbir afectează secreția sucurilor gastrice și a salivei.
Recomandari de utilizare:
Se recomanda ca supliment alimentar al alimentatiei pentru a preveni afectiunile organelor digestive.
Amarin sub formă de comprimate mici, ușor de înghițit, pe bază de plante, recomandate copiilor și adulților care nu tolerează călătoriile cu mijloacele de transport (sufer de rău de mișcare): mașină, autobuz, tren, navă, avion etc. Inainte de
utilizare, se recomanda consultarea unui medic.
Mod de aplicare:
Adultilor li se recomanda sa ia 1-2 comprimate, tinand cont de intervalele minime intre doze de 2 ore. Numărul maxim este de 8 tablete pe zi.
Nu utilizați ca înlocuitor al unei diete complete și echilibrate! Nu depășiți doza zilnică recomandată!

Contraindicatii:
Nu se recomanda femeilor insarcinate si femeilor in perioada de alaptare, cu hipersensibilitate la componentele produsului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Pharmacy Laboratories
  • Article 86306
  • Țara producător Polonia
10 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat