Coșul este gol. Adăugați un produs

Adep 30mg comp. film. N10x3

INDICAŢII TERAPEUTICE
Tratamentul episoadelor de depresie majoră.
DOZE ŞI MOD DE ADMINISTRARE

Comprimatele se administrează oral, se înghit întregi, fără a fi mestecate, la necesitate cu lichid.
Adulţi

În mod obişnuit, doza zilnică eficace se situează între 15 - 45 mg; doza iniţială este de 15 sau 30 mg (doza mai mare se va administra seara).
Vârstnici

Doza recomandată este similară ca aceea a adulţilor. La pacienţii vârstnici, creşterea dozei trebuie să se facă sub atentă supraveghere, pentru obţinerea unui răspuns satisfăcător şi în condiţii de siguranţă.
Copii şi adolescenţi cu vârstă sub 18 ani

Mirtazapina nu trebuie utilizată la copii şi adolescenţi cu vârstă sub 18 ani. Clearance-ul mirtazapinei poate fi redus la pacienţii cu insuficienţă renală sau hepatică. Acest lucru trebuie luat în considerare atunci când se prescrie mirtazapină la această categorie de pacienţi. Mirtazapina are un timp de înjumătăţire prin eliminare de 20-40 ore şi de aceea mirtazapina este adecvată pentru administrare o dată pe zi. Este de preferat să fie administrată într-o singură doză seara la culcare. De asemenea, mirtazapina poate fi administrată în două prize egale pe parcursul zilei (o dată dimineaţa şi o dată seara, doza mai mare trebuie să fie luată seara). Pacienţii cu depresie trebuie trataţi o elasticitate suficientă de timp, de cel puţin 4-6 luni, pentru a fi sigur că nu mai prezintă simptome. Se recomandă întreruperea treptată a tratamentului cu mirtazapină. Tratamentul cu o doză adecvată trebuie să producă un răspuns pozitiv în 2-4 săptămâni. La un răspuns insuficient, doza poate fi crescută până la nivelul dozei maxime. Dacă nu se obţine un răspuns după alte 2-4 săptămâni, tratamentul trebuie oprit. CONTRAINDICAŢII
Hipersensibilitate la substanţa activă sau la oricare dintre excipienţi.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 89920
  • Producător Welfar United
  • Țara producător Marea Britanie
  • Cod medicament 1300500078

Produse asemănătoare

1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat