Coșul este gol. Adăugați un produs

Relaxa Ulei Argan 30ml

Uleiul de Argan este considerat un ulei scump, datorită faptului că este cel mai rar ulei din lume. Asta din cauză că arborele de argan crește pe zone restrânse, având nevoie de anumite condiții climaterice. Supranumit și aurul Marocului, acest ulei este deosebit de apreciat pe piețele occidentale și nu numai pentru calitățile sale nutritive.
Uleiul de Argan este un amestec natural de substanțe active cu vitamina A, E si F, acizi grași esențiali, acid linoleic, omega 3 si omega 6, flavonoide și carotenoide ce îl recomanda ca un nectar prețios pentru îngrijirea pielii. Furnizează o acțiune de hidratare profundă, bio-restructurează si regenerează lipidele pielii, realizează o acțiune directă asupra colagenului și elastinei, antioxidant, anti radical liber. Stimulează oxigenarea celulară, calmează roșeața și descuamarea, furnizează hrănirea intensă, netezește rudirile inclusiv cele de expresie făcând pielea catifelată, flexibilă, compactă, mătăsoasă și strălucitoare.

Recomandat pentru:

Piele uscată: acțiune hidratantă profundă.
Piele sensibilă, roșie, descuamată: acțiune bio restructurată și regenerativă a lipidelor pielii.
Piele matură, riduri, riduri de expresie: anti-îmbătrânire, antioxidant, anti radicali liberi, acțiune directa asupra colagenului și elastinei.
Piele mată, lipsită de strălucire: furnizează oxigenarea și regenerarea celulară.
Aplicații:

Zona feței și a gâtului: câteva picături dimineața și seara sunt suficiente pentru a împiedica apariția ridurilor și asigurarea unei catifelări vizibile. Face pielea netedă, mătăsoasă, strălucitoare și perfect hidratată.
Păr fragil: aplicați pe părul uscat ca o mască și lăsați cel puțin o ora. Revitalizează, fortifica firul de păr și îi conferă o strălucire deosebita.
În baie: turnați câteva picături în apă pentru a recâștiga suplețea și catifelarea pielii.
În timpul sarcinii sau a dietei: previne vergeturele acționând direct la formarea colagenului și elastinei.
Unghii: aplicat local, hrănește cuticulele și întărește unghiile.
Pentru ras: câteva picături înainte și după ras lasă pielea extrem de netedă.
Psoriazis: aplicat local de două ori pe zi, elimină mâncărimea și iritațiile asociate pielii uscate și reduce descuamarea pana la 40-80%.
Amestecat în creme normale de zi/noapte: le intensifica acțiunea.
Nu lasă urme uleioase fiind absorbit instant de către piele.
Proprietăți:

are proprietăți anti-îmbătrânire
uleiul de Argan conține un mare procent de acizi nesăturați și de vitamina E, ce îi conferă proprietăți hidratante, nutritive și de protecție contra agresiunilor externe;
se folosește în tratarea părului, tenului și a unghiilor;
previne uscarea și îmbătrânirea fiziologică a pielii;
dacă este folosit constant, neutralizează radicalii și, în consecință, atenuează ridurile, datorită antioxidanților pe care le conține;
este un tratament excelent pentru părul degradat (îi redă strălucire), ca balsam pentru mâini și unghii;
este eficient și pentru femeile însărcinate, pentru a preveni și combate apariția vergeturelor, iar după naștere pentru prevenirea lăsării pielii;
este recomandat împotriva acneei, a pielii crăpate și deshidratate, precum și împotriva arsurilor.
poate fi folosit atât ca atare cât și în combinații cu alte ingrediente precum unturi, uleiuri și uleiuri esențiale pentru obținerea de creme, emulsii, unturi pentru corp și ten;
este recomandat tuturor tipurilor de piele.
Vezi descrierea completă
7 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat