Coșul este gol. Adăugați un produs

Mask Plus gel 30ml N1

493,05 lei
519 lei
Adaugă în coş
DESCRIEREA PRODUSULUI
MASK plus acne gel 30 ml

MASK® Plus este un dispozitiv medical nesteril din clasa III, special creat

pentru profilaxia complicaţiilor acneei induse de factorii externi. Formula sa specială, fără alcool etilic şi parfum, conţine Alcool Polivinilic, capabil să creeze o peliculă invizibilă non-ocluzivă care izolează şi protejează pielea de acţiunea factorilor externi, care pot determina o agravare a simptomelor acneei. Datorită proprietăţilor exfoliante, acidul glicolicşi acidul retinoic favorizează îndepărtarea mecanică a celulelor moarte. în plus, acţiunea combinată a Clindamicinei din compoziţia produsului inhibă proliferarea bacteriilor patogene şi menţine nivelul normal al florei microbiene a pielii .

Instrucţiuni de utilizare: De preferinţă seara, aplicaţi pe zonele ce necesită tratamentul, distribuind gelul uniform, apoi îndepărtaţi dimineaţa produsul printr-o curăţare obişnuită. Flaconul cu sistem AIRLESS este dotat cu un dozator care eliberează o cantitate de 0,25 ml la fiecare apăsare, asigurând în acest mod cantitatea optimă necesară pentru tratament şi evitând dispersarea produsului. Pentru tratamentulîntregii feţe este suficientă o cantitate de 0,75 ml de produs, care se obţine prin apăsarea de trei ori a dozatorului.

Precauţii: Distribuiţi produsul cu mâinile uscate şi curate. în cazul contactului cu ochii şi cu mucoasele clătiţi cu apă din abundenţă. A se conserva ferit de surse de căldura directe.

Avertizări: Evitaţi expunerea directă la soare şi raze UV imediat după aplicare. Nu lăsaţi produsul laîndemâna copiilor. Nu au fost efectuate studii pe produsîn timpul sarcinii, nu este recomandată administrareaîn această elasticitate . Consultaţi medicul în caz de utilizare prelungită sau hipersensibilitate cunoscută la unul din componentele produsului. Data expirării se referă la produsul păstrat corect, în ambalaj nedeteriorat. Nu aruncaţi recipientul în mediu după utilizare.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Cipru
  • Producător LaboratoriFarmaceuticiKrymiSpA
  • Article 93002
3 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat