Coșul este gol. Adăugați un produs

Kogda ea virostu Pireu mere, frisca 220g

30 lei
Adaugă în coş
DESCRIERE

Piureul de fructe "Когда Я Вырасту" Mere-frisca - este echilibrat și sănătos, recomandat copiilor de peste 6 luni. Piure este o gustare preferată nu numai pentru copii mici și mai mari, ci și pentru școlari, adolescenți și adulți care susțin un stil de viață sănătos.
Piure este fabricat la cea mai recentă instalație modernă, în conformitate cu cerințele de înaltă calitate pentru hrana pentru copii.

Ingrediente: piure de mere, frisca, zahăr. Omogenizat, sterilizat. Elaborat din piure concentrat. Conține zaharuri de origine naturală.

Recomandări de utilizare: produsul este gata de utilizare. Pentru a hrăni copiii mai mari de 6 luni, începeți alimentele complementare de la 1 linguriță de 2 ori pe zi, crescând treptat cu 12 luni la 100 g. Nu reîncălziți ambalajul original în cuptorul cu microunde. Nu lăsați copilul singur în timp ce mâncați nesupravegheat!

Condiții de păstrare: pentru a păstra cel mult 12 luni, la o temperatură de la +2 până la +25 ° С și umiditatea relativă a aerului nu mai mult de 75%. După deschidere, păstrați în ambalaje bine închise la frigider pentru cel mult o zi. În cazul în care copilul folosește piure de cartofi de la distribuitor, produsul nu este supus mai multor depozitări.

Caracteristici:
- Promovează dezvoltarea senzațiilor gustative;
- Compozitie 100% naturala, gustare sanatoasa;
- Fără zahăr adăugat;
- Omogenizat, sterilizat;
- Nu contine coloranti, conservanti;
- Nu contine OMG, amidon;
- Convenabil pentru a lua pe drum / pentru o plimbare;
- Puteți mânca direct din ambalaj.

Vârsta: de la 6 luni.
Volum: 220 gr.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Rusia
  • Producător Farmalakt
  • Article 93482
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat