Coșul este gol. Adăugați un produs

Splat Kids Pastă de dinți pentru copii (2-6 ani) Capsuna-Visine 50ml

SPLAT COPII CĂPȘUNI-CIREȘE
Pastă de dinți bioactivă naturală pentru copii de la 2 la 6 ani
Cu ajutorul unei astfel de paste de dinți, va fi mai ușor pentru părinți să învețe copilul la procedurile zilnice de igienă. Deoarece pasta de dinți are un gust plăcut de fructe, copilul nu va fi obraznic atunci când își spală dinții. Această pastă este dezvoltată pe baza ingredientelor naturale care curăță ușor suprafața dinților, împiedică apariția cariilor și a bolilor gingivale.
Această acțiune este posibilă deoarece produsul este dezvoltat pe baza sistemului inovator brevetat Luctatol. Acesta include hidroxiapatită de calciu, gel de Aloe vera și l-Argenină. Ele întăresc smalțul dinților și previn boala gingiilor. Produsul este hipoalergenic, nu conține fluor, parabeni, SLS, petrochimice și alergeni. Dacă un copil înghite pasta în timp ce își spală dinții, părinții nu trebuie să-și facă griji cu privire la consecințe.
Proprietăți și componente:
Protecție totală împotriva cariilor datorită sistemului inovator brevetat LUCTATOL ® . Eficacitatea produselor este dovedită pe baza unor studii clinice extinse, eficacitatea ridicată a LUCTATOL ® este dovedită în Japonia. Protejat de un brevet.
Consolidarea intensivă a smalțului datorită hidroxiapatitei de calciu (nHAP).
Gelul de Aloe Vera și l-Argenina au grijă de sănătatea gingiilor!
Extract de semințe de struguri roșii protecție suplimentară împotriva cariilor dentare
99,3% natural%
Pasta de dinți nu conține:
Mentă, fluor, parabeni, SLS, produse petrochimice și alergeni.
Fără fluor.
Vezi descrierea completă
Adăugat