Coșul este gol. Adăugați un produs

Splat Special Pastă de dinți Silver 75ml

111 lei
Adaugă în coş
Pasta de dinți SPLAT specială "Silver" / " Silver»


Toate pastele de dinți inovatoare și unice ale seriei speciale au fost create în laboratorul științific SPLAT pentru oameni activi și moderni care nu se tem să experimenteze, să trăiască luminos și să aibă grijă de sănătatea lor. O serie emoțională de produse unice, fiecare fiind creat ținând cont de ideile și dorințele clienților noștri. Pastele de dinți din această serie au o compoziție bogată bogată în componente exclusive.
Pentru a proteja împotriva bacteriilor, a întări gingiile și a preveni bolile orale, specialiștii marca SPLAT au creat pastă de dinți argintie.
Principalele componente și proprietăți:
Principala componentă activă a formulei este argintul în forma activă.
Gluconatul de Zinc, extractul de perilă și uleiul esențial de mentă sunt ingredientele care ajută pasta să lupte împotriva plăcii bacteriene și să vă reîmprospăteze respirația.
Hidroxiapatita, îmbogățită cu minerale de calciu, magneziu, zinc și polidon, întărește și ușurează smalțul dinților.
Extractul de Ratania și bisabololul au grijă de sănătatea gingiilor și asigură efecte antiinflamatorii și antibacteriene.

Eficacitate dovedită clinic în 4 săptămâni de utilizare
98,6% NATURAL
Fără fluor

Pasta de dinți nu conține:
SLES, PEG, parabeni, triclosan, clorhexidină, zaharină, culori și arome sintetice, fluor. Datorită compoziției sale unice, pasta de dinți este sigură pentru sănătatea umană.
Metoda de aplicare:
Aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe periuța de dinți. Periați dinții într-o mișcare circulară în timp ce masați ușor gingiile. Pentru rezultate optime, se recomandă să vă spălați dinții timp de 2 minute.
Clătiți gura cu o cantitate mică de apă, ținând-o timp de 20-30 de secunde.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Rusia
  • Producător Organic Pharmaceuticals
  • Article 95232
Adăugat