Coșul este gol. Adăugați un produs

Anzibel lemn dulce past. N10x2

69,74 lei
71,90 lei
Adaugă în coş
Ce este Anzibel lemn dulce și pentru a se folosi
Anzibel lemn dulce conţine o combinaţie a 3 substanţe active care acţionează asupra ameliorării temporare a simptomelor locale în afecţiunile inflamatoare şi infecţioase ale cavităţii bucale şi faringe. Preparatul are gust de lemn dulce. Substanţele active ale acestui preparat acţionează complet pe alta, şi anume: efectul antiseptic al clorhexidinei şi cel antiinflamator al enoxolonei acţionează asupra mucoasei orofaringiene şi plus efectul anestezic al benzocainei elimină discomfortul cauzat de iritare locală a gîtului. Anzibel lemn dulce se indică pentru ameliorarea temporară a simptomelor locale în afecțiunile inflamatoare și infecțioase ale cavităților bucale și faringe: ulcere aftoase ale gurii, iritarea faringelui cauzată de agenții nocivi externi, cum ar fi tutunul, schimbările bruște de temperatură, praf. Cum să utilizați Anzibel lemn dulce
Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum este descris în acest prospect sau așa cum va spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.
Utilizarea la adulti si copii cu vîrsta de peste 12 ani
Doza recomandată este 8 pastile. Se va ţine câte o pastilă în gura până la dizolvare completă, cu un interval de 2-3 ore.
Utilizarea copiilor de la 6 ani
Doza recomandată este de 6 pastile. Se va ţine câte o pastilă în gura până la dizolvare completă, cu un interval de 4-5 ore.
Nu se recomandă mestecarea sau înghiţirea pastilei. Are efect local și se manifestă doar în contact cu zona afectată. Utilizaţi întotdeauna cea mai mică doză eficientă.
&În cazul acutizării simptomelor sau dacă acestea persistă după 2 zile de administrare a preparatului, se recomandă adresarea medicului.
Dacă utilizați mai mult Anzibel lemn dulce decât trebuie
Dacă ați luat Anzibel lemn dulce în doză mai mare decât trebuia, adresați-vă medicului dumneavoastră. Cele mai frecvente simptome ale supradozajului sunt: ​​​​vorbire neclară, somnolență, mers instabil, vedere confuză sau diplopie, vertij, excitație sau convulsii, acufene, creșterea transpirației și/sau tensiunea arterială scăzută. Având în vedere că acest medicament conţine enoxolonă, adiţional pot apărea simptome ca tensiune arterială ridicată şi edem (mâncărime din cauza retenţiei de lichide). Posibilitate de reacție adversă
Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacții adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. &În mod excepțional, reacții alergice generalizate și alterări digestive. Ca urmare a administrării medicamentului în doze mari și tratament continuu, pot apărea edeme (mâncărime datorate reținției de lichide) și hipertensiune arterială.
Este posibil să se schimbe culoarea dinților, în special la persoanele cu acumulare de plăci dentare. Această schimbare nu este permanentă și poate fi eliminată prin igiena orală. Plombele se pot schimba la culoare și acest fenomen poate fi permanent.
Poate apărea o percepție modificată a gustului.
Acest medicament poate provoca iritarea nivelurilor sau iritarea pe vârful limbii și aceste condiții sunt, în general, temporare, ca reacții alergice date de clorhexidină sau benzocaină.
Dacă observați că reacții adverse de unele severe sau dacă există orice care nu este menționată în prospect, spuneți medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Raportarea reactailor adverse
Dacă manifestați orice reacții adverse, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 93886
  • Țara producător Turcia
  • Producător Nobel
Adăugat