Coșul este gol. Adăugați un produs

Freecold Hotmix Orange 750mg/10mg/60mg pulb./sol.orala 5g N5

CE ESTE FREECOLD HOTMIX ŞI PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ
Freecold Hotmix este un medicament combinat, care conţine câteva substanţe active, destinate să combată simptomele răcelii şi gripei: paracetamol, fenilefrină, acid ascorbic (vitamina C).

Paracetamolul posedă efect analgezic şi antipiretic: reduce durerea, care apare în stări de răceală – durerea în gât, dureri de cap, dureri musculare şi articulare, scade febra.

Fenilefrina constrictă vasele sanguine – reduce edemul şi hiperemia mucoaselor căilor respiratorii superioare şi sinusurilor paranazale.

Acidul ascorbic (vitamina C) crește rezistența la infecții, este implicat în formarea colagenului și repararea țesuturilor, metabolismul glucidelor, sinteza lipidelor și proteinelor, metabolismul fierului și respirația celulară.

Freecold Hotmix se utilizează pentru ameliorarea simptomelor de răceală şi gripă, stărilor febrile, frisoanelor, inclusiv a durerii de cap, durerii în gât, disconfortului general, nasului înfundat, inflamația sinusurilor paranazale, precum şi a durerii asociate acesteia, a guturaiului. CUM SĂ UTILIZAŢI FREECOLD HOTMIX
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medical sau cu farmacistul, dacă nu sunteţi sigur.

Administrare orală.

Conţinutul unui plic se toarnă într-un pahar, se umple pe jumătate cu apă fierbinte și se amestecă bine. La necesitate se poate de adăugat apă rece. La dorinţă se poate de adăugat zahăr.

Doze
Adulți (inclusiv vârstnici) și copii cu vârsta peste 12 ani:

Câte 1 plic la fiecare 4 ore, dacă este necesar până la maximum 5 plicuri timp de 24 ore.

Durata tratamentului nu va depăşi 7 zile fără recomandarea medicului.

Copii cu vârsta sub 12 ani

A nu se administra copiilor cu vârsta sub 12 ani, cu excepția recomandării medicului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Agio Pharmaceuticals Ltd
  • Țara producător E.U.
  • Article 92789
Adăugat