Coșul este gol. Adăugați un produs

Balen Sunatoare extract caps. N60 (Sari Kantaron)

252 lei
280 lei
Adaugă în coş
Spectrul de aplicare al sunătoarei este extrem de larg.

Sunatoarea este bogata in flavonoide, taninuri si catehina, principii active antioxidante cu rol important in apararea organismului. In plus, aceasta contine acid clorogenic si uleiuri volatile, cu proprietati calmante si antiinflamatoare, dar si saponine, cunoscute pentru calitatile lor antibacteriene.

Hipericina este o biantronă, un derivat al antrachinonei de culoare roșie, care, împreună cu hiperforina, reprezintă constituenții activi principali din speciile de Hypericum (sunătoare). Hipericina are proprietăți antibiotice, antivirale

Având în vedere o mare varietate de substanțe active, sunătoarea este eficientă pentru o mare varietate de boli
Sunătoarea este prescrisă pentru dischineziile tractului biliar, colecistită, colelitiază, hepatită, flatulență. De asemenea, folosit ca diuretic în bolile inflamatorii ale rinichilor, urolitiază, cu o scădere a capacității de filtrare a rinichilor, retenție de lichide în organism.
Ingrediente: extract de sunătoare (Hypericum perforatum), capsulă vegetală (hidroxipropilmetil celuloză, apă, apă, agar, caragenan, stabilizator: citrat de sodiu)

Utilizare: adulți și copii de la 16 ani , cite 2 capsule pe zi.
Contraindicații: intoleranța individuală la compăonente, sarcina, alaptare, copii până la 16 ani.
Avertisment:, sunatoarea amplifica reacția pielii la UV, , prin urmare, persoanele cu piele sensibilă la administrarea de sunătoare și de medicamente cu continutde sunatoare trebuie sa evite razele directe ale soarelui . În unele cazuri, ca efecte secundare pot apărea probleme digestive, reacții alergice cutanate și senzație de oboseală. La administrare prelungită, poate apărea un sentiment de amărăciune în gură.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Balen
  • Article 95116
  • Țara producător Turcia
2 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat