Coșul este gol. Adăugați un produs

Kagocel 12mg comp. N20

124,06 lei
127,90 lei
Adaugă în coş
DESCRIEREA PRODUSULUI
KagOcel 12 mg

1. Ce este KagOcel si pentru ce se utilizeaza

KagOcel este un medicament antiviral. El isi manifesta actiunea prin inducerea producerii de interferon.

KagOcel se utilizeaza la adulti si copii cu varsta peste 3 ani in tratamentul si profilaxia gripei si altor infectiirespiratorii virale acute (IRVA), de asemenea in tratamentul herpesului la adulti.
2. Ce trebuie sa stiti inainte sa utilizatii Kagocel

Nu utilizati Kagocel

- daca sunteti alergic (hipersensibil) la substanta activa sau la oricare dintre celelalte componente ale medicamentului;

- daca sunteti gravida sau alaptati la san;

- la copii cu varsta sub 3 ani;

- daca aveti intoleranfa la lactoza, deficit de lactaza (Lapp) sau sindrom de malabsorbtie la glucoza-galactoza.
Copii si adolescenii

KagOcel se administreaza la copii cu varsta de la 3 ani.
Sarcina si alaptarea

Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentional sa ramaneji gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.

Din cauza lipsei datelor clinice KagOcel nu se recomanda de utilizat in sarcina si perioada de alaptare.
KagOcel contine lactoza

Daca medicul dumneavoastra v-a atentionat ca aveti in toleranta la unele categorii de glucide, va rugam sa-l intrebati inainte de a lua acest medicament.
3. Doza si modul de utilizare KagOcel

Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul, daca nu sunteti sigur.

Administrare orala.

Tratamentul gripei si IRVA la adulti: in primele 2 zile se utilizeaza cate 2 comprimate de 3 ori pe zi, in urmatoarele 2 zile - cate 1 comprimat de 3 ori pe zi. La о cura de tratament se utilizeaza 18 comprimate. Durata tratamentului-4 zile.

Profilaxia gripei si IRVA la adulti se efectueaza sub forma de cicluri cu durata de 7 zile: in primele 2 zile se utilizeaza cate 2 comprimate о data pe zi, urmeaza о intrerupere de 5 zile, apoi ciclul se repeta. Durata ciclului profilactic - de la 1 saptamana pana la cateva luni.

Tratamentului herpesuluii la adultii:cite 2 comprimate de 3 ori pe zitimp de 5 zile. La o cura de tratament se administreaza 30 comprimate. Durata tratamentului-5 zile.

Tratamentul gripei si IRVA la copii cu virsta de la 3 pina la 6 ani:in primele 2 zile se utilizeaza cite un comprimat de 2 ori pe zi,in urmatoarele 2 zile-cite 1 comprimat o data pe zi. La o cura se utilizeaza 6 comprimate. Durata tratamentului-4 zile.

Tratamentul gripei si IRVA la copii cu virsta peste 6 ani:in primele 2 zile se utilizeaza cite 1 comprimat de 3 ori pe zi,in urmatoare 2 zile-cite 1 comprimat de 2 ori pe zi. La o cura de tratament se utilizeaza 10 comprimate. Durata tratamentului-4 zile.

Profilaxia gripei si IRVA la copii cu virsta peste 3 ani: se efectueaza sub forma de cicluri cu durata de 7 zile: in primele 2 zile se utilizeaza cate 1 comprimat о data pe zi, urmeaza о intrerupere de 5 zile, apoi ciclul se repeta. Durata ciclului profilactic - de la 1 saptamana pana la cateva luni.
4. Reactii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacpi adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

Reactii adverse mai pufin frecvente:

- reactii alergice.

Raportarea reactiilor adverse

Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Acestea includ orice reatii adverse nementinate in acest prospect.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător NEARMEDIC PLUS LLC
  • Article 93472
  • Țara producător Rusia
  • Cod medicament 0309290029
Adăugat