Coșul este gol. Adăugați un produs

Nestle Terci cu lapte din cereale cu banană și căpșună 220g

64,45 lei
Adaugă în coş
Terci de lapte multicereale cu banană și felii de căpșuni se prepară folosind o tehnologie specială de scindare ușoară a cerealelor VNE. Datorită acestui fapt, produsul are un gust dulce natural, este mai bine absorbit și are o valoare nutritivă crescută. Terciul este o sursa echilibrata pentru copiii sanatosi si este excelenta pentru extinderea dietei. 5 cereale (grâu, hrișcă, ovăz, orez și porumb) se completează reciproc, oferind copilului elemente nutritive.
Îmbogățit cu probiotice - bifidobacterii vii BL. Acestea contribuie la normalizarea digestiei, creșterea microflorei sănătoase și întărirea imunității, care este foarte importantă în timpul introducerii alimentelor complementare. Terciul contine un complex de vitamine si minerale iRON + pentru cresterea si dezvoltarea sanatoasa. Adăugarea de bucăți de fructe (banane și căpșuni) contribuie la dezvoltarea atât gust percepții copil și abilități de mestecat, care este foarte importantă într-un moment de tranziție treptată la meniul pentru adulți.
caracteristici:10 vitamine și 5 minerale. Cu probiotice.
Nu conține OMG-uri, conservanți artificiali, coloranți și arome. Mod de consum: începeți să introduceți alimente complementare cu 1 lingură de terci, diluat cu 4-5 linguri de apă fiartă. Creșteți treptat cantitatea de terci la o singură servire. Hrăniți bebelușul cu o lingură. Nu gatiti!
Terciul trebuie să fie pregătit imediat înainte de fiecare hrană.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Default
  • Țara producător Elveția
  • Producător Nestle
  • Article 88798
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat