Coșul este gol. Adăugați un produs

Maresyl 1mg/ml spray naz.sol.10ml

67,37 lei
69,45 lei
Adaugă în coş
Maresyl 1 mg/ml spray nazal, soluţie
Substanţa activă a acestui medicament este xilometazolina. Aceasta provoacă constricţia vaselor de sânge de la nivelul mucoasei din interiorul nasului, reducând în acest fel umflarea acesteia din diverse cauze, şi face mai uşoară respiraţia pe nas.

Maresyl este utilizat pentru tratamentul pe termen scurt al congestiei nazale. Dacă după 3 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic. Cum să utilizaţi Maresyl

Înainte de prima utilizare este necesar să pulverizaţi de câteva ori (de 4 ori) în aer pentru a obţine uniformizarea dozei. Flaconul trebuie ţinut în poziţie verticală. Dacă medicamentul nu este utilizat timp de câteva zile, trebuie efectuată cel puţin o pulverizare în aer, cu rol de test, pentru a obţine o doză uniformă.

Maresyl 1 mg/ml este indicat pentru tratamentul congestiei nazale la copiii cu vârsta de cel puţin 10 ani şi la adulţi.

Doze

Doza uzuală este de 1-2 pulverizări în fiecare nară, la interval de 10-12 ore (nu mai mult de trei ori pe zi) pentru maximum 7 zile.

Maresyl 1 mg/ml nu este recomandat la copiii cu vârsta sub 10 ani. Pacienţii cu vârsta sub 10 ani trebuie să utilizeze Maresyl 0,5 mg/ml.

Durata tratamentului

Durata tratamentului trebuie să fie cât mai scurtă cu putinţă. După un tratament pe timp îndelungat, umflarea mucoasei (stratul care căptuşeşte nasul la interior) poate reapărea. Doza recomandată nu trebuie depăşită.

Dacă simptomele bolii dumneavoastră nu s-au îmbunătăţit

Dacă după 3 zile de tratament continuu nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic. Instrucţiuni de utilizare

-Suflaţi-vă nasul înainte de a utiliza acest medicament. Scoateţi capacul.

-Ţineţi flaconul între degetul arătător şi degetul mijlociu, susţinându-l în partea de jos cu degetul mare. Pentru a pulveriza, apăsaţi pe pompă de sus în jos.

-Atunci când utilizaţi acest medicament pentru prima oară, pulverizaţi în aer de câteva ori (de 4 ori) pentru a obţine o pulverizare fină. De asemenea, este bine să testaţi pompa înainte de fiecare utilizare, apăsând-o în jos cel puţin o dată.

-Introduceţi pompa în nară. Apăsaţi pompa în jos şi în acelaşi timp inspiraţi pe nas, în timp ce închideţi cealaltă nară apăsând încet cu degetul arătător de la mâna cealaltă. Eliberaţi pompa şi scoateţi-o din nară. Repetaţi acest proces la cealaltă nară. După utilizare, ştergeţi pompa şi puneţi la loc capacul din plastic.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 92275
  • Producător Dr. Reddy's Laboratories Ltd
  • Țara producător România
  • Cod medicament 2407680285
Adăugat