Coșul este gol. Adăugați un produs

Revit-somn dulce dr. N20

Cum se aplică REVIT-SWEET DREAM
Inside. Adulți: 1-2 comprimate cu 30-40 de minute înainte de culcare, o dată pe zi.
Ca adaptogen la mutarea în alt fus orar: cu o zi înainte de plecare și pentru următoarele 2-5 zile,

1-2 comprimate cu 30-40 de minute înainte de culcare. Ce este REVIT

-SWEET DREAM si in ce scopuri se foloseste

Preparatul multivitaminic cu melatonina. Melatonina este un regulator natural al somnului. Vitaminele A, B1, B2 și C participă la construirea sistemelor enzimatice și influențează activ diferite procese din organism.
Palmitatul sau acetatul de retinol (Vitamina A) joacă un rol important în funcția vizuală a ochilor, previne întârzierea creșterii și este necesar pentru întreținerea și repararea țesuturilor epiteliale, inhibă procesele de keratinizare.
Tiamina (Vitamina B1) asigură funcționarea normală a sistemului nervos, a sistemului cardiovascular și a tractului gastro-intestinal.
Riboflavina (Vitamina B2) din organism se transformă în coenzime proteice flavine necesare pentru transportul hidrogenului și reglarea proceselor redox și, de asemenea, participă la sinteza ATP în mitocondrii; participă la multe reacții în metabolismul proteinelor, carbohidraților și grăsimilor, menține funcția vizuală normală a ochiului și joacă un rol important în sinteza hemoglobinei.
Acidul ascorbic (Vitamina C) este implicat în procesele redox, în metabolismul carbohidraților, reglează coagularea sângelui, regenerarea țesuturilor, crește rezistența organismului la diferite infecții, stimulează activitatea biochimică a vitaminelor B.
Melatonina contribuie la normalizarea somnului nocturn: accelerează adormirea, îmbunătățește calitatea somnului, reduce numărul de treziri nocturne, îmbunătățește subiectiv starea de trezire de dimineață, nu provoacă slăbiciune și oboseală după trezire. Ajută organismul să se adapteze la schimbarea rapidă a fusurilor orare, reduce apariția stresului. Are efect antioxidant și imunomodulator.
Ce să țineți cont înainte de a utiliza REVIT-SWEET SLEEP

Nu utilizați REVIT-SWEET SLEEP dacă:

• sunteți alergic (hipersensibil) la oricare dintre componentele medicamentului;

• sarcina si alaptarea;

• copii sub 12 ani.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Default
  • Article 89723
  • Producător Depofarm
  • Țara producător Republica Moldova
Adăugat