Coșul este gol. Adăugați un produs

Uragin comp. N15x2

140,60 lei
148 lei
Adaugă în coş
URAGIN

supliment alimentar.

Răchiţele

Coada-calului

Vitamina C

TRACTUL URINAR

URAGIN este recomandat pentru persoanele care au grijă de imunitatea organismului şi funcţionarea corectă a sistemului urinar.

EFECTUL INGREDIENTELOR:

Uragin este un supliment alimentar care serveşte drept sursă de vitamina C şi extract de răcheţele şi coada-calului. Vitamina C ce se conţine în formulă, protejează de stresuri oxidative şi contribuie la reducerea stărilor de slăbiciune şi oboseală. Coada-calului ajută la funcţionarea corectă a sistemului urinar. Vitamina C susţine funcţionarea corectă a sistemului imun. Menţinerea corespunzâzătoare a sistemului imun este necesară pentru a păstra tractul urinar sănătos şi a proteja celulele întregului organism de la stresul oxidativ, şi de asemenea, contribuie la reducerea stărilor de oboseală şi slăbiciune.

DOZA ZILNICĂ RECOMANDATĂ: câte 1 pastilă pe zi.

AMBALAJ: câte 30 comprimate.

Ingredient 1 pastilă conţine :

Extract uscat de răchiţele (Vaccinium macrocarpon) -250 mg (1000mg)**

Extract uscat de Coada-calului (Equisetum arvense) -100 mg (400mg)**

Vitamina C (acid L-ascorbic) -50 mg

PRECAUŢII/ATENŢIONĂRI: a nu depăşi doza zilnică recomandată. Suplimentul alimentar nu poate înlocui o dietă balansată şi un mod de viaţă sănătos, nu poate fi administrat ca un substituent a unei alimentaţii variate. A nu se administra în cazul hipersensibilităţii la ingredientele preparatului.

MOD DE PĂSTRARE: a se păstra la loc uscat. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor.

INGREDIENTE: extract uscat de răcheţele (Vaccinium macrocarpon), vitamina C (acid Lascorbic), extract uscat de coada-calului (Equisetum arvense), amidon de cartofi (excipient), celuloză microcristalină (excipient), dioxid de siliciu (agent antistatic), stearat de magneziu.

PRODUCĂTOR:

Pharmacy Laboratories S. C.

04-830 Polonia, or. Varşovia

str. Wisetki 57

Importator:

Farmina SRL,
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 86298
  • Article 86298
7 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat