Coșul este gol. Adăugați un produs

Allopurinol 300mg comp. N30

Luați acest medicament exact așa cum vă recomandă medicul dumneavoastră. Nu luați mai mult din el, nu îl luați mai des și nu îl luați mai mult timp decât v-a recomandat medicul dumneavoastră. Dacă faceți acest lucru, puteți crește șansele de reacții adverse.

Puteți lua acest medicament după mese pentru a evita supărarea stomacului.

Luați acest medicament cu multe lichide pentru a ajuta la prevenirea calculilor renali. Consultați medicul despre cantitatea de lichid pe care ar trebui să o beți în fiecare zi. De asemenea, ar trebui să creșteți aportul de fibre.

Este posibil să fie necesar să vă reduceți aportul de proteine ​​animale, sodiu, zaharuri rafinate sau alimente bogate în oxalat și calciu, mai ales dacă aveți pietre la rinichi care revin în continuare.

Dozare
Doza de acest medicament va fi diferită pentru diferiți pacienți. Urmați comenzile medicului dumneavoastră sau instrucțiunile de pe etichetă. Următoarele informații includ doar dozele medii ale acestui medicament. Dacă doza dumneavoastră este diferită, nu o modificați decât dacă medicul dumneavoastră vă spune să faceți acest lucru.

Cantitatea de medicament pe care o luați depinde de puterea medicamentului. De asemenea, numărul de doze pe care le luați în fiecare zi, timpul permis între doze și durata de timp în care luați medicamentul depind de problema medicală pentru care utilizați medicamentul.

Pentru forma de dozare orală (tablete):
Pentru guta:
Adulți - La început, 100 până la 300 miligrame (mg) pe zi, administrate o dată pe zi sau în doze divizate. Medicul dumneavoastră vă poate ajusta doza după cum este necesar. Cu toate acestea, doza nu este de obicei mai mare de 800 mg pe zi.
Copii - Utilizarea și doza trebuie stabilite de medicul dumneavoastră.
Pentru niveluri ridicate de acid uric cauzate de medicamente împotriva cancerului:
Adulți și copii cu vârsta de 11 ani și peste - 600 până la 800 miligrame (mg) pe zi, luate în doze divizate timp de 2 până la 3 zile.
Copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani - 300 mg pe zi, administrate o dată pe zi timp de 2 până la 3 zile.
Copii cu vârsta sub 6 ani - 150 mg pe zi, luați o dată pe zi timp de 2 până la 3 zile.
Pentru calculii renali:
Adulți - 200 până la 300 miligrame (mg) pe zi, administrate o dată pe zi sau în doze divizate. Medicul dumneavoastră vă poate ajusta doza după cum este necesar. Cu toate acestea, doza nu este de obicei mai mare de 800 mg pe zi.
Copii - Utilizarea și doza trebuie stabilite de medicul dumneavoastră.
Doza ratată
Dacă pierdeți o doză din acest medicament, luați-o cât mai curând posibil. Cu toate acestea, dacă este aproape timpul pentru următoarea doză, săriți peste doza uitată și reveniți la programul de dozare obișnuit. Nu dublați dozele.

Depozitare
Păstrați medicamentul într-un recipient închis la temperatura camerei, departe de căldură, umezeală și lumină directă. Nu te îngheța.

A nu se lasa la indemana copiilor.

Nu păstrați medicamente învechite sau medicamente care nu mai sunt necesare.

Adresați-vă medicului dumneavoastră cum ar trebui să eliminați orice medicament pe care nu îl utilizați.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator <>
  • Producător Egis
  • Article 21863
  • Țara producător Egipt
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat