Coșul este gol. Adăugați un produs

Furagin 50mg comp. N10x3

41,13 lei
42,40 lei
Adaugă în coş
Furamag este un medicament cu prescripție scumpă, prescris pentru boli infecțioase și inflamatorii ale tractului urogenital: cistită, pielonefrită, boli ginecologice. Alte cauze de înlocuire sunt insensibilitatea la microflora patogenă, ineficiența, reacțiile adverse. Se recomandă ca toate deciziile să fie coordonate cu medicul curant. Medicamentele antibacteriene cu spectru larg sunt utilizate mai des decât altele pentru a trata bolile cauzate de microorganisme patogene. Tabletele Furamag aparțin grupului de astfel de medicamente. Principalul ingredient activ al medicamentului este furazidina sau sarea de potasiu. Rezistența la antibiotice se dezvoltă lent, deci este utilizată pentru prevenirea infecțiilor. Medicamentul este conceput pentru a combate următorii agenți patogeni:

E. coli obișnuit și hemolitic;
stafilococi obișnuiți și hemolitici;
patogeni ai paratifoidului B;
aerogeni enterobacter;
cytrobacter;
Proteus mirabilis;
Salmonella
streptococi;
bacteria morgana;
Shigella.
Activitatea nitrofuranilor împotriva toxinelor produse de microorganisme este de 95%. Medicamentul pătează urina într-o culoare galben strălucitor. Este posibilă o reacție negativă din microflora stomacului. Medicamentul are un efect mic asupra metabolismului și sintezei leucocitelor, prin urmare, cu probleme cu funcția excretorie a rinichilor, nu este prescris. Atunci când este luat în combinație cu preparate care conțin calciu, este posibilă o reacție de urină, însoțită de o schimbare a indicelui de hidrogen de la un mediu neutru la un alcalin.

Indicații de utilizare
Antibioticele pot fi luate numai la recomandarea medicului. Pentru infecțiile cauzate de microorganisme sensibile la furazidină, Furamag este prescris - instrucțiunile de utilizare conțin o listă completă de recomandări pentru administrarea acestui medicament. În practica chirurgicală, acest antibiotic este prescris pentru prevenirea nevritei, sepsisului, supurației rănilor. Capsulele Furamaga pot fi utilizate în tratamentul bolilor infecțioase ale tractului respirator. Indicațiile de utilizare a medicamentului sunt următoarele:

infecții urogenitale (pielonefrită, cistită acută, uretrită);
infecții ginecologice;
arsuri severe însoțite de infecția pielii.Instrucțiunile de utilizare conțin doze aproximative calculate pentru tratamentul afecțiunilor infecțioase. Regimul antibiotic exact trebuie prescris de medic. Doza de Furamag este calculată în funcție de boală și starea pacientului. Conform instrucțiunilor, adulții ar trebui să ia 100 mg de medicament de 3-4 ori pe zi. Furamag cu cistită se administrează în doza de mai sus timp de o săptămână. Copiilor li se prescriu 25-50 mg de 3 ori / zi. Doza zilnică nu trebuie să depășească 5 mg pe 1 kg.

Pentru operații urologice, cistoscopie și pentru prevenirea cistitei cronice, adulților li se prescriu 50 mg o dată. Copiii înainte de operație ar trebui să ia 30 mg de medicament. Dacă următoarea doză a fost ratată în timpul tratamentului complex, atunci următoarea trebuie luată ca de obicei. Nu bea 2 tablete în loc de una pentru a înlocui medicamentele ratate. Medicamentul aparține grupului de toxicitate scăzută. Rar după utilizarea medicamentului, s-au constatat reacții adverse caracteristice altor nitrofurani: migrenă severă, amețeli, scăderea tensiunii arteriale, greață, vărsături, lipsa poftei de mâncare, polinevrită, probleme hepatice, reacții alergice (erupții cutanate, mâncărime, gălăgie a pielii). Dacă reacțiile adverse care nu sunt luate în considerare în instrucțiunile de utilizare sunt dezvăluite în timpul tratamentului, informați medicul.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Kievmedpreparat
  • Țara producător Ucraina
  • Article 67637
  • Cod medicament 0600360070
11 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat