Coșul este gol. Adăugați un produs

Almiral 75mg/3ml sol.inj. N5x2

DENUMIREA COMERCIALĂ A MEDICAMENTULUI Almiral 75 mg/3 ml soluţie injectabilă 2. COMPOZIŢIA CALITATIVĂ ŞI CANTITATIVĂ Fiecare ml de soluţie injectabilă conţine diclofenac sodic 25 mg. Excipient cu efect cunoscut: alcool benzilic (52,35 mg/ml), propilenglicol (0,63mg/ml), metabisulfit de sodiu (0,50 mg/ ml). Pentru lista tuturor excipienţilor.
FORMA FARMACEUTICĂ Soluţie injectabilă Almiral este o soluţie sterilă limpede, incoloră sau aproape incoloră, destinată pentru administrare intramusculară sau perfuzie intravenoasă.
Indicaţii terapeutice Injectare intramusculară Diclofenac este eficient în: • durere acută, inclusiv colica renală, • acutizări ale osteoartritei şi artritei reumatoide, • dureri acute de spate, • atacuri acute de gută, • traume acute și fracturi • dureri post-operatorii. Perfuzare intravenoasă Tratamentul sau profilaxia durerii postoperatorii în timpul spitalizării. Doze şi mod de administrare Doze Adulţi Almiral soluţie injectabilă nu trebuie administrat pentru mai mult de 2 zile; dacă este necesar, tratamentul poate fi continuat cu Almiral comprimate sau supozitoare. Administrare intramusculară Trebuie respectate următoarele instrucţiuni pentru injectarea intramusculară pentru a evita afectarea unui nerv sau altui ţesut la locul injectării. Doza uzuală este o fiolă , administrată o dată (sau, în cazuri severe, de două ori) zilnic, prin injectare intragluteală profundă, în cadranul superior extern. În cazul în care două injecții sunt necesare zilnic, se recomandă utilizarea fesei alternative pentru a doua administrare. Alternativ, o fiolă de 75 mg poate fi asociată cu alte forme farmaceutice de Almiral (de exemplu comprimate, supozitoare) până la o doză zilnică maximă 2 de 150 mg. Colică renală: O fiolă de 75mg administrată intramuscular. Suplimentar, poate fi administrată o fiolă după 30 minute, dacă este necesar. Doza zilnică maximă recomandată de Almiral este de 150 mg. Perfuzare intravenoasă Imediat înainte de a începe perfuzia intravenoasă, Almiral soluţie injectabilă trebuie diluat cu 100-150 ml soluţie clorură de sodiu 0,9% sau glucoză 5%. Ambele soluţii trebuie să fie tamponate cu bicarbonat de sodiu (0,5ml 8,4% sau 1ml 4,2%) Se recomandă administrarea soluţiilor limpezi, Almiral nu se administrează intravenos în bolus . Se recomandă 2 regimuri alternative de dozare pentru Almiral. - pentru tratamentul durerii postoperatorii moderate până la severe, trebuie administrat 75 mg în perfuzie continuă, timp de 30 minute până la 2 ore. Dacă este necesar, tratamentul poate fi repetat după 4-6 ore, dar doza nu trebuie să depăşească 150 mg în orice perioadă de 24 ore. - pentru profilaxia durerii postoperatorii, trebuie administrată, după intervenţia chirurgicală, o doză de 25 până la 50 mg în perfuzie pe parcursul a 15 minute până la 1 oră, urmată de o perfuzie continuă de aproximativ 5 mg pe oră, până la o doză maximă zilnică de 150 mg. Doza maximă recomandată de Almiral prezintă 150mg.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 18088
  • Producator Medicamente
  • Țara producător Cipru
  • Producător Medochemie
  • Cod medicament 2000500629
Adăugat