Coșul este gol. Adăugați un produs

Piobacteriofag pur 20ml sol.uz ext.orala N4

Preparatul medical este disponibil sub formă de soluții pentru administrare orală, precum și pentru utilizare externă locală și este un lichid de culoare limpede, ușor gălbuie, dar culoarea variază de la galben la lumină închisă, uneori cu o nuanță pronunțată de verzui.
Acest medicament a fost ambalat în sticle de 20 ml, plasate în cutii de carton de 8 bucăți, precum și în sticle de 100 ml, câte o bucată pe ambalaj. Compoziția medicamentului bacteriile un Filtratele steril fagolizatov purificați Streptococcus, Proteus mirabilis, Enterococcus, enteropatogenic Escherichia coli, Staphylococcus și Proteus vulgaris, Klebsiella pneumoniae, Klebsiella oxytoca și Pseudomonas aeruginosa - Substanța activă care este o parte a 1 ml din această soluție. Ca componente suplimentare, se folosesc conservanți: sulfat de 8-hidroxichinolină sau sulfat de 8-hidroxichinolină monohidrat. Proprietăți farmacologice ale medicamentului "Complexul Piobacteriofage" cauzează lizia următoarelor varietăți de bacterii: enteropatogenic Escherichia coli; Staphylococcus; Proteus vulgaris; Pseudomonas aeruginosa; Klebsiella pneumonia; Streptococcus, Enterococcus; Proteus mirabilis; Klebsiella oxytoca.
Indicații pentru utilizare Conform instrucțiunilor, „complex Piobakteriofag“ poate fi utilizat pentru prevenirea și tratamentul unei varietăți de purulent și bolile intestinale inflamatorii, care sunt cauzate de expunerea la aceste microorganisme patologice ca enterococi, streptococi, stafilococi, Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella, Proteus, E. coli serogrupuri diferite. Astfel, utilizarea medicamentului este indicată atunci când apar următoarele afecțiuni patologice: Apariția infecțiilor enterale - dysbioză, gastroenterocolită, colecistită. În boli ale tractului respirator superior și a tractului respirator superior și plămâni - inflamația urechii medii, sinusuri, laringite, faringite, amigdalite, traheită, bronșită, pleurită, pneumonie. O varietate de infecții ale tractului urinar - cistită, uretrită, pielonefrită. Când infecția cu infecții genitale - salpingooforită, endometrită, colită. Când există forme generalizate de diferite boli septice - conjunctivită, keratoconjunctivită, iridociclitică, ulcer purulent al corneei ochiului. Cand infectiile chirurgicale - furunculelor, furuncule, flegmon, abcese, infractoare, gidradenity, arsuri, răni purulente, osteomielita, bursită, mastită, abces. Când există boli purulent-inflamatorii la sugari - conjunctivită, omfalită, piodermă, gastroenterocolită, sepsis etc. Cu alte boli, provocate de microorganismele patogene de mai sus.
Contraindicații pentru utilizare Produsul medicamentos este contraindicat în prezența simptomelor de hipersensibilitate la componentele principale sau auxiliare ale acestora. În alte cazuri, poate fi folosit.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Rusia
  • Producator <>
  • Article 22278
5 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat