Coșul este gol. Adăugați un produs

Zeloxim 15mg 1.5ml sol.inj. N3

24,40 lei
25,15 lei
Adaugă în coş
Ce este ZELOXIM şi pentru ce se utilizează ZELOXIM conţine ca substanţă activă meloxicam. Meloxicamul aparţine grupului de medicamente denumite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), care sunt utilizate pentru reducerea inflamaţiei, febrei şi a durerii. ZELOXIM, soluţie injectabilă este utilizat în tratamentul următoarelor afecţiuni: • poliartrită reumatoidă; • spondilită anchilozantă (cunoscută ca boala Bechterew), atunci când nu este posibilă administrarea de comprimate sau supozitoare.
Atenţionări şi precauţii ZELOXIM nu este potrivit pentru tratamentul durerilor acute. Atenţionări Medicamente precum ZELOXIM se pot asocia cu un risc uşor crescut de apariţie a atacului de cord („infarct miocardic”) sau a accidentului vascular cerebral. Riscurile de orice tip sunt mai probabile la doze mari şi în cazul tratamentului de lungă durată. Nu luaţi ZELOXIM mai mult timp decât vă este recomandat (vezi pct. 3 “Cum să utilizaţi Zeloxim”). Dacă aveţi probleme cardiace, accident vascular cerebral în antecedente sau consideraţi că aţi putea fi în situaţie de risc din cauza acestor afecţiuni (de exemplu, dacă aveți tensiunea arterial mare, diabet, valori crescute ale colesterolului sau sunteți fumător), trebuie să discutaţi despre tratament cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul.
Precauţii pentru utilizare Cereţi sfatul medicului dumneavoastră înainte de a utiliza ZELOXIM, soluţie injectabilă: • dacă aţi avut vreo inflamaţie a faringelui (faringită), inflamații ale esofagului (esofagită), inflamaţii ale stomacului (gastrită) sau orice altă afecţiune a tractului digestiv în antecedente, de exemplu boala Chron sau colită ulcerativă; • dacă suferiți de boli de inimă; • dacă sunteţi în vârstă; • dacă aveţi boli de ficat sau rinichi; • dacă aveţi volumul sanguin redus (hipovolemie), situaţie care poate să apară dacă aveţi o pierdere importantă de sânge, arsură, după o operaţie chirurgicală sau dacă nu cosumaţi suficiente lichide; • dacă aveţi diabet zaharat sau luați medicamente care cresc nivelul de potasiu în sînge. Medicul dumneavoastră trebuie să urmărească evoluţia dumneavoastră pe durata tratamentului.
Cum să utilizaţi ZELOXIM Utilizaţi întotdeauna ZELOXIM exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. ZELOXIM este numai pentru administrare intramusculară. Medicamentul trebuie să vi se administreze de către medicul dumneavoastră sau de către personalul medical specializat. Medicul dumneavoastră vă va injecta Zeloxim în muşchi, de obicei în fesă. Dacă este necesară administrarea a mai mult decât o doză medicul dumneavoastră vă va injecta medicamentul alternativ în ambele fese. Dacă aveţi şoldul protezat, medicul dumneavoastră vă va injecta medicamentul pe partea opusă. Dacă injecţia este foarte dureroasă medicul dumneavoastră va opri injectarea. Doza recomandată: Pentru iniţierea tratamentului vi se va administra o singură injecţie. Aceasta poate fi crescută până la o injecţie pe zi pe o perioadă de 2-3 zile în cazuri excepţionale (de exemplu atunci când nu este indicată administrarea de comprimate sau utilizarea supozitoarelor). Nu trebuie să depăşiţi doza maximă recomandată de 15 mg pe zi.
https://bit.ly/3bkYfZS
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 39703
  • Țara producător România
  • Cod medicament 1307930050
9 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat