Coșul este gol. Adăugați un produs

Lor & Go 1,5mg/g 30g spray bucofaring.

71,30 lei
73,50 lei
Adaugă în coş
Subs. : clorhidrat de
benzidamină
Indicatii : Lor&Go conţine clorhidrat de benzidamină în calitate de substanţă activă. Substanţa posedă efect antiinflamator şi analgezic. Aplicată local, produce efect anestezic şi dezinfectant. Lor&Go se utilizează pentru tratamentul simptomelor (durere, hiperemie, edem, afte) asociate cu patologiile inflamatorii ale cavității bucale și faringelui; infecții bacteriene și virale; perioada postoperatorie după intervenţii chirurgicale laringologice şi stomatologice.
Administrare : rebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur cum să luaţi Lor&Go. Se va roti vârful aplicatorului în poziţia orizontală , orientând orificiul spre focarul inflamator din cavitatea bucală şi se va apăsa pistonul ferm.
Copii cu vârsta sub 6 ani: o doză de produs (fiecare doză conţine 0,14 ml soluţie) la fiecare 4 kg greutate corporală, de la 2 până la 6 ori pe zi. Indiferent de greutatea corporală, nu se vor administra mai mult de 4 doze la o priză.
Copii cu vârsta între 6 şi 12 ani: 4 doze de medicament de 2-6 ori pe zi.
Copii cu vârsta peste 12 ani şi adulţi: 4-8 doze de medicament de 2-6 ori pe zi. Nu se recomandă depăşirea dozei recomandate. Înainte de prima utilizare, pentru a dezamorsa pompa, pistonul trebuie apăsat de câteva ori, pentru a obţine o pulverizare uniformă.
Reactii adverse : Ca toate medicamentele, Lor&Go poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.
Efectele adverse locale sunt de obicei tranzitorii, dispar spontan şi doar în rare cazuri necesită tratament adiţional. Benzidamina aplicată topic se absoarbe rău în circuitul sistemic, respectiv, efectele adverse sistemice apar foarte rar. Dacă medicamentul se utilizează în stare diluată, simptomele reacţiilor adverse, de obicei, dispar. Efectele adverse apar foarte rar (la mai puţin 1 din 10000 pacienţi care utilizează preparatul) sau cu o frecvenţă necunoscută (care nu poate fi estimată din datele disponibile):
Tulburări ale sistemului imunitar: reacţii de hipersensibilitate.
Tulburări ale sistemului nervos: disestezie, stupoare, ameţeli, cefalee.
Tulburări gastrointestinale: xerostomie, greaţă, vărsături.
Afecţiuni cutanate şi ale ţesutului subcutanat: erupţii cutanate tranzitorii.
Tulburări generale şi la nivelul locului de administrare: senzaţie de arsură la nivelul mucoasei bucale.
Contraindicatii : - dacă sunteţi alergic la substanţa activă sau la oricare dintre componentele medicamentului.
Pastrare : Nu lăsaţi acest medicament la îndemâna şi vederea copiilor.
Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe ambalaj.
A se păstra la temperaturi sub 25 °C, în ambalajul original.
A se utiliza timp de 12 luni după prima deschidere.
Nu aruncaţi nici un medicament pe calea apei sau a rezidurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 87202
  • Țara producător Polonia
  • Producător Przedsiebiorstwo Produkcji Farmaceutycznej Hasco-Lek S.A.
  • Cod medicament 0200110125
Adăugat