Coșul este gol. Adăugați un produs

Antinevralgic P comp. N20

42,10 lei
43,40 lei
Adaugă în coş
Ce este Antinevralgic Forte şi pentru ce se utilizează Antinevralgic Forte este un analgezic, reduce febra şi este un medicament cu efect antiinflamator (antiinflamator nesteroidian/analgezic). Antinevralgic Forte conţine trei substanţe active: paracetamol, acid acetilsalicilic şi cafeină. Paracetamolul ameliorează durerea şi reduce febra. Acidul acetilsalicilic ameliorează durerea, reduce febra şi are efecte antiinflamatorii. Cafeina contracarează simptomele de oboseală, promovează motivaţia şi performanţa mentală. Scurtează timpul până la începutul acţiunii acidului acetilsalicilic şi paracetamolului şi, de asemenea, potenţează efectele lor. Această combinaţie de substanţe active are efect aditiv ca analgezic şi ca medicament care reduce febra. Prin urmare, această combinaţie scade cantitatea de analgezice necesară.
Antinevralgic Forte este destinat utilizării la adulţi şi adolescenţi cu vârsta de 12 ani şi mai mult, pentru a trata: - cefaleea din episoadele de migrenă cu sau fără aură (simptome ce preced atacul migrenos şi durează de la câteva minute până la o oră), - cefaleea de tip tensional. O cefalee (durere de cap) de tip migrenă poate fi însoţită de alte simptome, cum sunt senzaţie sau stare de rău (greaţă sau vărsături), şi sensibilitate la lumină şi sunete. Episoadele de migrenă pot fi „anunţate” de aură (o senzaţie de avertizare care implică, de obicei, distorsiuni vizuale, cum sunt lumină puternică intermitentă, linii în zig-zag, puncte luminoase sau valuri). O cefalee de tip tensional este cel mai comun tip de durere de cap. Durerea este adesea descrisă ca o presiune constantă, ca şi cum capul ar fi strâns într-o menghină şi este prezentă frecvent, în acelaşi timp, pe ambele părţi ale capului. 2/8 Dacă după 3-4 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic.
Nu luaţi Antinevralgic Forte dacă dumneavoastră: - sunteţi alergic la paracetamol, acid acetilsalicilic, cafeină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6), - sunteţi alergic la salicilaţi sau alte medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (medicamente utilizate pentru reducerea durerii, a febrei sau a inflamaţiei), care se poate prezenta ca astm bron;ic, umflarea mucoasei nazale (polipi nazali), umflarea fe’ei, limbii, laringelui (angioedem) sau erupţii pe piele, - aveţi ulcer gastric sau intestinal, - aveţi probleme severe cu ficatul, cu rinichii sau cu inima, - aveţi predispoziţie crescută la sângerări (de exemplu, hemofilie), - utilizaţi 15 mg metotrexat pe săptămână sau mai mult (un medicament folosit la tratarea poliartritei reumatoide, psoriazisului sau diferitelor tipuri de cancer), - sunteţi în ultimele trei luni de sarcină, - sau dacă copilul dumneavoastră (la care doriţi să administraţi acest medicament) are vârsta sub 12 ani, - aveţi vârsta sub 17 ani şi aveţi în acelaşi timp febră (vezi punctul 3, “Utilizarea la copii şi adolescenţi”).
https://bit.ly/3sAlGnD
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 13549
  • Țara producător Franța
  • Producător Sanofi-Aventis
  • Cod medicament 0307141127
6 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat