Coșul este gol. Adăugați un produs

Paranix Sensitive lotiune 150ml N1

266,76 lei
280,80 lei
Adaugă în coş
Sensitive lotiune Paranix, 150 ml

Este demonstrat clinic ca lotiunea Paranix Sensitive omoara 100% paduchii de cap si ouale acestora dintr-un singur tratament. Formula sa cu dubla actiune cu Oxyphthirine® ucide omoara paduchii de cap si ii face inactivi in toate etapele vietii lor. Oxyphthirine se ataseaza in mod specific la orificiile respiratorii ale paduchilor de cap si oualor acestora pentru a ii sufoca si in consecinta pentru a ii deshidrata.In plus, patrunde in inima oualor pentru a opri dezvoltarea lor. Datorita faptului ca lotiunea Paranix Sensitive nu contine insecticide, paduchii de cap nu pot dezvolta rezistenta la ingredientele sale.

Utilizare: Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati pas cu pas instructiunile de mai jos.

Pasul 1: verificati prezenta paduchilor pe cap
Utilizati pieptenele special anti-paduchi Paranix pentru a verifica bine parul fiecarui membru al familiei, de preferinta in timpul zilei, la lumina naturala.
Tratati toti membrii familiei care au luat paduchi de cap, in aceeasi zi, pentru a evita reinfestarea.
- Este mai usor sa verificati parul uscat.
- Mai intai de toate, periati parul pentru a-l descurca, apoi verificati parul suvita cu suvita.
- Verificati radacina parului, zona din spatele urechilor si ceafa. In aceste zone se gasesc cel mai des paduchii si ouale lor.
- Dupa fiecare utilizare, curatati cu atentie pieptenele in apa calduta, cu sapun, astfel incat sa se evite orice infestare suplimentara.

Pasul 2: aplicati lotiunea Paranix Sensitiva
Puneti un prosop in jurul umerilor si aplicati uniform o cantitate suficienta de lotiune Paranix Sensitive pe parul uscat, acordand o atentie deosebita zonei gatului si celei din spatele urechilor. Asigurati-va ca acoperiti tot parul si scalpul.Flacon de 150 ml = suficient pentru 1 persoana cu parul lung sau 2 persoane cu parul scurt-mediu.
Pasul 3: lasati sa actioneze peste noapte ( 8 ore)
Masati bine de la radacini spre varfuri.Lasati sa actioneze pe par pentru o seara/ noapte ( cel putin 8 ore). Acest lucru este necesar pentru un tratament de succes. Puteti folosi un prosop pentru a acoperi perna.
Pasul 4: spalarea si pieptanarea parului
Se spala parul dimineata cu un sampon normal si pe parul ud se foloseste pieptenele special anti-paduchi Paranix pentru a elimina paduchii morti si ouale acestora.


Nu uitati sa decontaminati mediul inconjurator!
Spalati hainele, asternuturile de pat, prosoapele si alte obiecte (perii de par, piepteni etc.) care au intrat in contact direct cu scalpul, la 60°C. Aspirati cu atentie casa si masina, apoi aruncati sacul aspiratorului.

Ingrediente: Oxyphthirine® (Caprylic triglyceride, ulei siliconic, diizopropil adipat), acetat de tocoferil, gumă xantan, glicerină, Propilen glicol, Apă demineralizată.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Dispozitive Medicale
  • Article 84617
Adăugat