Coșul este gol. Adăugați un produs

Athomer Spray 150ml (apa de mare)

174,60 lei
180 lei
Adaugă în coş
APA DE MARE Izotonică 0.9% 150ml spray nazal.

În Grecia există așa locuri unde civilizația nu a ajuns să exploreze bogățiile naturii. Anume aici, la o distanță de 5 km de la coasta muntelui Athos și la o adîncime de 10 metri este obținută apa de mare din componența produselor Athomer.

Athomer și Athomer Propolis – face parte din categoria preparatelor de ultimă generație, izotonicitatea cărora este obținută printr- o metodă de electrodializă de înaltă performanță si nu prin diluarea apei distilate. Anume această proprietate unicală face apa de mare din compoziția produselor Athomer diferită de cele ale altor preparate disponibile pe piață.

Compoziție: apă de mare sterilă izotonică 0.9%. Apa de mare sterilă conține complexul necesar de oligoelemente, inclusiv: clor, sodiu, calciu, magneziu, potasiu.

Acțiunile de bază:

Curăță cavitatea nazală de mucus, alergeni, praf și impurități.
Hidratează mucoasa nazală
Caracteristicile de bază ale produselor Athomer:

Curățădelicatnasuldatorităsistemuluidedispersarefină
Hidrateazămucoasanazalășimenținestareaeifiziologicănormală
Proprietățile de bază:

Poate fi administrat atît copiilor cu vîrsta de la 1 an, cît și adulților.
Nu provoacă dependență.
Nu conține gaze propulsoare, conservanți și coloranți.
Se eliberează sub formă sterilă.
INDICAŢII:

Pentru igienizarea și curățarea căilor nazale de mucus, alergeni, impurități și praf, precum și pentru diluarea și eliminarea secrețiilor, ceea ce previne infecțiile otorinolaringologice, bronșita și alte deficiențe ale căilor respiratorii.
Pentru hidratarea mucoasei nazale a persoanelor ce se află timp îndelungat în încăperi cu încălzire sau/și aer condiționat.
Drept soluție cu scop profilactic împotriva infecțiilor care se transmit pe cale aeriană prin picături sau particule.
Mod de administrare:

Athomer Spray este dotat cu un dispersor special, ușor de utilizat, care asigură o curățare profundă și delicată a mucoasei nazale, fără a permite o ulterioară lezare a acesteia. Produsul este presurizat și cantitatea eliberată la apăsare este controlată automat.

Se introduce capul distribuitorului în nară și se apasă ușor pe marginea lui. Este recomandată efectuarea a cel puțin 4 apăsari a dispersorului în fiecare nară pînă la 4 ori pe zi; cu scop profilactic- 1-2 dispersări pe zi.Atenționări și precauții speciale de utilizare Preparatul este predestinat doar pentru utilizare externă. Folosirea capului dispersorului de către mai multe persoane mărește riscul transmiterii infecției. Nu este recomandat copiilor sub vîrsta de 1 an.Condiții de păstrare A se păstra în cutia originală la o temperatură sub 25°C la loc uscat și ferit de lumină. A nu se lăsa la îndemîna copiilor.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Dispozitive Medicale
  • Article 83897
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat