Coșul este gol. Adăugați un produs

Athomer Propolis Spray 150ml (apa de mare+propolis)

181,58 lei
187,20 lei
Adaugă în coş
Athomer Propolis Spray – spray nazal pe bază de apă de mare sterilă, nediluată, izotonică din Marea Egee avînd în componența sa oligoelemente naturale și extract de propolis. Apa de mare curăță delicat nasul, favorizează fluidizarea mucoasei nazale și menținerea unei stări fiziologice normale a acesteia. Propolisul exercită o funcție calmantă și emolientă, facilitează decongestionarea cavității nazale și posedă o acțiune antiseptică moderată.

Forma farmaceutică:

Spray nazal Athomer Propolis Spary 150 ml (1050 doze) cu dispersor și capac de protecție.

Compoziție: apă de mare sterilă izotonică cu propolis, 0,5% soluție apoasă. Apa de mare sterilă conține complexul necesar de oligoelemente, inclusiv: clor, sodiu, calciu, magneziu, potasiu.

INDICAŢII:

În caz de congestie nazală cauzată de boli respiratorii.
Pentru igienizarea și curățarea căilor nazale de mucus, alergeni, impurități și praf, precum și pentru diluarea și eliminarea secrețiilor, ceea ce previne infecțiile otorinolaringologice, bronșita și alte deficiențe ale căilor respiratorii.
Pentru hidratarea mucoasei nazale a persoanelor ce se află timp îndelungat în încăperi cu încălzire sau/și aer condiționat.
Drept soluție cu scop profilactic împotriva infecțiilor care se transmit pe cale aeriană prin picături sau particule.
Acțiunile de bază:

Curăță cavitatea nazală de mucus, alergeni, praf și impurități.
Decongestionează nasul
Hidratează mucoasa nazală
Proprietățile de bază:

Poate fi administrat atît copiilor cu vîrsta de la 1 an, cît și adulților.
Produs absolut natural obținut din Marea Egee a Greciei. 100% apă de mare, fără a fi adăugată apă distilată. Datorită tehnologiei electrodializei are loc obținerea unei soluții izotone fără pierderea microelementelor valoroase a apei de mare și este posibilă păstrarea tuturor proprietăților curative ale cesteia.
Extractul natural de propolis nu provoacă alergii drept urmare a curățirii de ceară și polen a acestuia.
Nu provoacă dependență.
Nu conține gaze propulsoare, conservanți și coloranți.
Mod de administrare:

Se introduce capul distribuitorului în nară și se apasă ușor pe marginea lui. Este recomandată efectuarea a cel puțin 4 apăsari a dispersorului în fiecare nară pînă la 4 ori pe zi; cu scop profilactic- 1-2 dispersări pe zi.

Contraindicații Este contraindicat în caz de hipersensibilitate la componentele preparatului.

Atenționări și precauții speciale de utilizare Preparatul este predestinat doar pentru utilizare externă. Folosirea capului dispersorului de către mai multe persoane mărește riscul transmiterii infecției. Nu este recomandat copiilor sub vîrsta de 1 an.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Dispozitive Medicale
  • Article 83896
15 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat