Coșul este gol. Adăugați un produs

Doppelherz Stop Carcel caps. N30

147,25 lei
155 lei
Adaugă în coş
Magneziul și Potasiul sunt două minerale importante care conlucrează în numeroase procese metabolice din organism. Mai mult, pentru o bună metabolizare a potasiului de către celule, este necesară o aprovizionare suficientă cu magneziu.

Magneziul, alături de Potasiu, contribuie la metabolismul energetic normal, dar și la funcționarea normală a sistemului nervos și a celui muscular. În plus, Magneziul contribuie la echilibrul electrolitic, în timp ce Potasiul are un rol important în mențiunea tensiunii arteriale normale.

Fierul intervine în formarea normală a globulelor roșii, care sunt importante pentru transportul oxigenului în sânge. Totodată, fierul contribuie la metabolismul energetic normal și la funcționarea normală a sistemului imunitar, dar și la reducerea oboselii și extenuării. Având în vedere că organismul nu poate produce el însuși fier, acesta ar trebui furnizat în mod constant și suficient prin alimentație. În anumite situații, necesarul de fier crește și aportul nu este întotdeauna optim. Un regim alimentar dezechilibrat sau vegetarian poate fi sărac în fier sau poate conține alimente, cum ar fi ceaiul negru sau cafeaua, care afectează absorbția de fier. Zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, care este influențat, în mare măsură, de activitatea fizică și sport.

Cromul contribuie la metabolismul normal al macronutrienților, dar și la menținerea concentrațiilor normale ale glucozei în sânge.

Vitamina B6 contribuie la formarea normală a globulelor roșii și la funcționarea normală a sistemului imunitar. În plus, ea joacă un rol în metabolismul normal al proteinelor și al glicogenilor. Glicogenul reprezintă o formă de stocare a energiei în organism. Rezerve mari de glicogen sunt în ficat și în mușchi.

Vitamina B12 contribuie la formarea normală a sistemului nervos și, asemeni fierului, joacă un rol important în formarea normală a globulelor roșii.



Un comprimat conține:

300 mg magneziu, 300 mg potasiu, 5 mg zinc, 30 µg crom, 3,5 mg fier, 4 mg vitamina B6, 2 µg vitamina B12.

Mod de administrare:

Se recomandă 1 comprimat pe zi, după masă, cu o cantitate suficientă de lichid, fără a se mesteca. Pentru o administrare mai ușoară, comprimatul poate fi înjumătățit.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Queisser
  • Article 88638
  • Țara producător Germania
Adăugat