Coșul este gol. Adăugați un produs

Evoluderm șampon Brillance 400ml (17310)

86,40 lei
96 lei
Adaugă în coş
Din nefericire, mulți locuitori ai orașelor mari se confruntă deseori cu problema uscăciunii și lipsa vieții părului. Ecologie nefavorabilă, pasiunea către stilizatorii fierbinți fără protecție termică, pieptenele necorespunzător și mulți alți factori au făcut ca buclele dvs. să fie inestetice și fragile? Este timpul să schimbați grija obișnuită pentru un specialist și cu adevărat eficient! Va sfătuim să aruncați o privire la șamponul Evoluderm Brillance, creat de profesioniștii celebrului brand francez Evoluderm.
Instrumentul spumează cu ușurință, rapid și eficient curățarea buclelor de toate tipurile de murdărie, inclusiv produse de styling. Soluția satură instantaneu, netezește firele, oferindu-le o strălucire fantastică, și aspect bine îngrijit. Părul pare puternic, sănătos și elastic, ca în cazul în care vizitați un salon de frumusețe. Un avantaj important este absența siliconilor și parabenilor dăunători în compoziție. Instrumentul este testat dermatologic și inofensiv chiar și pentru proprietarii de scalp sensibil.

Cum se utilizează: aplicați șampon pe părul umed. Cu o mișcare ușoară de masaj spumați, lăsați timp de 1-2 minute, clătiți cu apă caldă. Repetați dacă este necesar.

Ingrediente: Water, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Glycerin, Lauryl Lactyl Lactate, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Propylene Glycol, Polyquaternium-7, Cetrimonium Chloride, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Hydrolyzed Silk, Sodium Benzoate, 5-Bromo-5-Nitro-1,3-Dioxane, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Potassium Sorbate, CI 17200, CI 42090.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 88721
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat