Coșul este gol. Adăugați un produs

Evoluderm șampon Argan Divin 400ml (17306)

86,40 lei
96 lei
Adaugă în coş
Este timpul să vă faceți viața mai ușoară și să aduceți înapoi puterea, aspectul sănătos și strălucirea naturală a părului! Acest lucru va ajuta seria specializată de produse de îngrijire de la marca franceză Evoluderm. Începeți tratamentul cu un șampon pentru părul foarte uscat și deteriorat Evoluderm Shea Butter & Argan Oil Șampon nutritiv, care în combinație cu alte mijloace ale liniei va oferi un rezultat imediat. Formula moale elimină extrem de delicat impuritățile de pe suprafața părului și a scalpului. Conține uleiuri de argan și shea valoroase, care sunt cele mai bune panacee pentru părul extrem de uscat. Sinergia componentelor naturale restaurează și netezește zonele deteriorate și, de asemenea, întărește intens buclele de-a lungul întregii lungimi. Șamponul hrănește firele, le conferă blândețe și elasticitate, dar nu îngrelează. Utilizarea regulată a unui produs delicat de curățare în combinație cu alte produse ale aceluiași brand va restabili complet părul foarte deteriorat.
Cum se utilizează: aplicați șamponul pe părul umed. Cu o mișcare ușoară de masaj, spumați, lăsați timp de 1-2 minute, clătiți cu apă caldă. Repetați dacă este necesar.
Ingrediente: Water, Sodium Laureth Sulphate, Sodium Chloride, Glycerin, Lauryl Lactyl Lactate, Fragrance, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cocamidopropyl Betaine, Propylene Glycol, Polyquaternium-7, Cetrimonium Chloride, Argania Spinosa Kernel Oil, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Hexyl Cinnamal, 5-Bromo-5-Nitro-1.3-Dioxane, Sodium Benzoate, Citric Acid, Caramel.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 88722
Adăugat