Coșul este gol. Adăugați un produs

Apă potabilă IZOTA 950ml (Iuria-Farm)

40,85 lei
43 lei
Adaugă în coş
Apă potabilă mineralizată cu destinație specială îmbogățită cu bicarbonat de sodiu
Conține bicarbonat de sodiu (sodiu), care reduce aciditatea stomacului și elimină arsurile la stomac.
Eficacitate: Produsul conține carbonat de hidrogen (HCO3-,), care este eficient în lupta împotriva arsurilor la stomac (reflux gastroesofagian) datorită capacității sale de a neutraliza excesul de aciditate gastrică.
Neutralizarea acidului: Carbonatul de hidrogen este un ion alcalin care reacționează cu acidul din stomac. În contact cu acidul, carbonatul de hidrogen formează apă (H2O), dioxid de carbon (CO2) și sare (sodiu, potasiu, calciu etc.). Acest proces ajută la reducerea acidității în stomac și la reducerea efectelor negative ale acidului asupra esofagului.
Inflamație redusă: arsurile la stomac sunt însoțite de inflamația tractului digestiv. Alcalinitatea carbonatului de hidrogen ajută la reducerea inflamației, deoarece mediul alcalin este capabil să neutralizeze acidul, care poate irita pereții esofagului.
Reducerea simptomelor neplăcute: Carbonatul de hidrogen ajută la eliminarea simptomelor neplăcute asociate cu arsurile la stomac. Ajută la calmarea mucoasei iritate a esofagului și oferă ameliorarea disconfortului.
Consumatori: Produsul este potrivit pentru consumatorii de toate vârstele care se confruntă cu probleme de reflux gastroesofagian, aciditate crescută a stomacului și este o modalitate convenabilă și eficientă de a elimina simptomele de reflux, arsuri la stomac.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 105865
  • Țara producător Ucraina
  • Producător Iuria-farm
7 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat