Coșul este gol. Adăugați un produs

PolyVag caps.vag. N8

217,81 lei
224,55 lei
Adaugă în coş
PolyVag este un medicament ce conține bacterii viabile producătoare de acid lactic - Lactobacillus gasseri și Lactobacillus rhamnosus.
Indicatii:PolyVag este medicament utilizat pentru profilaxia și tratamentul pruritului, senzației de arsură, uscăciunii, mirosului vaginal neplăcut și/sau secrețiilor vaginale ușor crescute, cauzate de dezechilibrul florei vaginale.
Administrare : Adulți Tratament: câte 1 capsulă vaginală se introduce profund în vagin în fiecare zi, timp de 6-8 zile, înainte de a merge la culcare. Profilaxie (imediat după perioada menstruală): câte 1 capsulă vaginală se introduce profund în vagin în fiecare zi, timp de 4-6 zile, înainte de a merge la culcare. După un tratament cu antibiotice: câte 1 capsulă vaginală se introduce profund în vagin în fiecare zi, timp de 6-8 zile, înainte de a merge la culcare. Capsula se introduce cât mai profund posibil în vagin utilizând un deget. Mâinile trebuie să fie spălate în mod corespunzător înainte de a introduce capsulele în vagin. Copii PolyVag nu este recomandat la copii cu vârsta sub 12 ani.
Reactii adverse : Nu au fost raportate reacții adverse la utilizarea PolyVag.
Contraindicatii : Nu au fost determinate
Pastrare : A se păstra la temperaturi sub 25°C. A nu se lăsa la vederea și îndemâna copiilor. Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe cutie, după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Bifodan
  • Țara producător Danemarca
  • Article 95344
  • Cod medicament 9200400363
Adăugat