Coșul este gol. Adăugați un produs

PHYTS Laptisor demachiant solubil 200ml (004)

312,30 lei
347 lei
Adaugă în coş
LAPTE DEMACHIANT SOLUBIL PHYT'S Onctuos și ușor de aplicat, Lait Hydro-nettoyant elimină impuritățile și machiajul de pe epidermă. Originalitatea formulei sale solubile în apă îi permite să fie clătită ca un săpun menținând în același timp pielea moale și netedă. Emulsie fină, acest lapte nu lasă urme grase pe față și pe gât.

Efect: Dizolva machiajul lasand pielea catifelata
Denumire originala: Lait Hydro-nettoyant
Prezentare: Flacon 200 g
Cod produs: 004P004FR



Aceasta emulsie este ideala pentru cei care prefera sa foloseasca Apă pentru inlaturearea machiajului.Dizolva machiajul si impuritatile, poate fi inlaturata cu Apă lasand pielea catifelata, nu uscata si aspra.Fluida, nu lasa urme uleioase pe suprafata pilelii.


Utilizare: Aplicati pe fata uscata si in zona gatului cu miscari circulare. Clatiti din abundenta cu Apă si dupa uscare aplicati lotiunea tonica specifica tenului dumneavoastra.


Contine:

Mușețel *: catifeleaza.
Passiflora *: calmează.
Ginseng *: ajută la strălucirea pielii.

Ingrediente: Aqua / Water / Eau, ulei de semințe Helianthus annuus (floarea soarelui) *, alcool cetearilic, parfum (parfum), Cera alba * / ceară de albine / Cire d'eille, glicerină, glucozid cetearil, cocamidopropil betaină, gumă xantan, Corylus avellana (Hazel) ulei de semințe *, caprilat de gliceril, ulei de coji de Citrus aurantium dulcis (portocala) *, ulei de Lavandula hybrida *, ulei de Cymbopogon martini *, extract de flori Chamomilla recutita (Matricaria) *, extract de flori Spiraea ulmaria *, extract de flori Passiflora incarnata *, ginseng Panax extract de rădăcină *, acid citric, geraniol °, limonen °, linalool °.

* ingredient de origine organică ° ingredient prezent în mod natural în uleiurile esențiale

Produs certificat BIO
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 101270
Adăugat