Coșul este gol. Adăugați un produs

Alora Ultra 1,05g/5ml 100ml sirop N1

96,66 lei
99,65 lei
Adaugă în coş
1. Ce este Alora Ultra şi pentru ce se utilizează
Alora Ultra sirop conţine 1.05 g extract fluid din planta Passiflora incarnata, în 5 ml, care posedă proprietăţi sedative.

Siropul Alora Ultra este un preparat tradiţional pe bază de plante şi este indicat în tratamentul simptomelor uşoare de stres şi dereglări ale somnului.

2. Ce trebuie să sţiţi înainte să utilizaţi Alora Ultra

Nu utilizaţi Alora Ultra

- dacă sunteţi alergic la componentele preparatului sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6);

- dacă deja administraţi alte medicamente indicate în dereglări ale somnului sau stres.

Alora Ultra nu ar trebui utilizat de copii cu vârsta până la 12 ani.

Alora Ultra împreună cu alte medicamente

Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi sau aţi luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fără prescripţie medicală,

Deşi nu sunt disponibile date privind interacţiunea cu sedativele de sinteză (de exemplu, benzodiazepine), acestea pot fi utilizate concomitent numai la recomandarea medicului.

Nu se recomandă utilizarea concomitentă cu inhibitori MAO, aşa preparate care conţin phenelzine (utilizat ca antidepresiv şi anxiolitic).

Nu se recomandă utilizarea concomitentă cu medicamente care conţin disulfiram (utilizat în alcoolism cronic).

Conţine alcool şi trebuie evitat de către pacienţii care utilizează medicamente cunoscute a fi prin interacţiunea cu alcool (de exemplu, metronidazol (utilizat în tratamentul infecţiilor)).

Alora Ultra împreună cu alimente şi băuturi

Nu utilizaţi băuturi alcoolice în timpul tratamentului cu Ălora Ultra sirop.

Sarcină şi alăptarea

Spuneţi medicului dumneavoastră înainte de a începe să utilizaţi acest medicament.

Siguranţa administrării preparatului în perioada de sarcină şi alăptare, nu a fost stabilită. De aceea administrarea preparatului în perioada de sarcină şi alăptare nu se recomandă.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

Cantitatea de alcool din acest medicament poate afecta negativ capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Din acest motiv, pacienţii la care apare afectarea acestei capacităţi nu trebuie să utilizeze acest medicament.

Informaţii importante privind unele componente ale Alora Ultra

Acest medicament conţine zahăr. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat ca aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament.

Acest preparat conţine aproximativ 14% v/v etanol (alcool) adică până la 560 mg pe doză, echivalent cu14 ml bere, 5,8 ml vin Poate fi dăunător persoanelor cu etilism. Acest lucru trebuie avut în vedere la femeile gravide sau care alăptează, copii şi grupuri de pacienţi cu boli hepatice sau epilepsie.

3. Cum să utilizaţi Alora Ultra

Administrare orală.

Utilizaţi întotdeauna Ălora Ultra exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Adulţi si adolescenţi cu vârsta peste 12 ani

- Pentru ameliorarea anxietăţii şi stării de agitaţie, luaţi 5 ml sirop (1 linguriţe dozatoare) pe zi, 2 ori în zi, înainte de mese.

- în dereglări ale somnului, luaţi 5 ml (1 linguriţe dozatoare) cu 1 oră înainte de culcare.

Copii

Alora Ultra nu este recomandat la copii cu vârsta sub 12 ani.

Dacă simptomele nu se ameliorează după două săptămâni de administrare a medicamentului, consultaţi medicul.

Dacă utilizaţi mai mult decât trebuie din Alora Ultra

Dacă aţi luat Alora Ultra în doză mai mare decât trebuia, adresaţi-vă medicului dumneavoastră.

Dacă uitaţi să utilizaţi Alora Ultra

Dacă aţi uitat să luaţi o doză, luaţi alta, imediat ce v-aţi amintit. Totuşi, dacă este timpul pentru următoarea doză, luaţi-o doar pe aceasta. Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest produs, adresaţi- vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Turcia
  • Article 101123
  • Producător Nobel
  • Cod medicament 9210701235
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat