Coșul este gol. Adăugați un produs

Ingavirin 90mg caps. N7

208,02 lei
214,45 lei
Adaugă în coş
INDICAŢII TERAPEUTICE

Tratamentul şi profilaxia gripei A şi B, altor infecţii respiratore acute virale (infecţii cu adenovirus, parainfluenza, infecţie respiratorie-sincitică, rinovirus) la adulţi şi copii de la 3 ani..

DOZE ŞI MOD DE ADMINISTRARE

Intern. Indiferent de masă.
La copiii între 3 şi 6 ani, care au dificultăţi în înghiţirea capsulei, este permisă diluarea conţinutului capsulei în apă sau suc de mere. Deschideţi capsula deasupra recipientului cu o cantitate mică (50-70 ml) de apă fiartă sau suc de mere la temperatura camerei, turnaţi conţinutul capsulei în apă sau suc, amestecaţi timp de 20 de secunde şi beţi-1 întreg. Poate fi adăugat zahăr. Amestecul trebuie preparat imediat înainte de administrare; amestecul finit nu poate fi păstrat.

Pentru tratamentul şi profilaxia gripei şi infecţiilor virale respiratorii acute, adulţilor - 90 mg o dată pe zi, copiilor de la 7 ani - 60 mg o dată pe zi, copiilor între 3 şi 6 ani - 30 mg o dată după-amiaza. •Durata tratamentului pentru gripă şi infecţii virale respiratorii acute la adulţi şi copii de la 7 ani este de 5-7 zile (în funcţie de gravitatea afecţiunii). Durata tratamentului pentru gripă şi infecşii virale respiratorii acute la copii între 3 şi 6 ani este de 5 zile. Administrarea medicamentului începe cu debutul primelor simptome ale bolii, de preferinţă nu mai târziu de 2 zile de la debutul bolii. Pentru prevenirea gripei şi a infecţiilor virale respiratorii acute după contactul cu adulţii bolnavi şi copiii de la 7 ani, medicamentul este prescris timp de 7 zile, pentru copiii între 3 şi 6 ani - timp de 5 zile.

Dacă după 5 zile de tratament nu apare nicio îmbunătăţire sau simptomele se agravează sau apar noi simptome, este necesar să consultaţi cu medic de familie. Utilizaţi medicamentul numai în conformitate cu indicaţiile, metoda de utilizare şi la dozele indicate în instrucţiunea.REACŢII ADVERSE

Reacţii alergice (rare).

Dacă vreuna dintre reacţiile adverse indicate în instrucţiunea este agravată sau dacă observaţi orice alte reacţii adverse care nu sunt enumerate în instrucţiunea, informaţi medicul de familie.CONTRAINDICAŢII

Hipersensibilitate la substanţa activă sau la orice altă componentă a medicamentului.

Deficienţă de lactazâ, intoleranţă la lactoză, malabsorbţie la glucoză-galactoză.

Sarcina.

Perioada alăptării.

Copii până la 3 ani. SUPRADOZAJ

Până în prezent nu au fost raportate cazuri de supradozaj de Ingavirină.ATENŢIONĂRI ŞI PRECAUŢII SPECIALE DE UTILIZARE

Utilizarea simultană a altor medicamente antivirale nu este recomandată fără a consulta cu medicul de familie.Administrarea în sarcina şi perioada de alăptare Ingavirin este contraindicat în sarcină şi perioada de alăptare.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Rusia
  • Producător Valenta Pharmaceutica JSC
  • Article 94454

Produse asemănătoare

1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat