Coșul este gol. Adăugați un produs

Pepsol caps. N20

62,70 lei
66 lei
Adaugă în coş
Pepsol caps. N2x10

Supliment alimentar

2x10 capsule

Compoziţie:

1 capsulă conţine alfa amilază 100 mg (diastază fungică 1:800), papaină 100 mg, lipază fungică 25 mg, simeticonă 40 mg.
Alte ingrediente:

capsule din gelatină tare, hidrogenofosfat de calciu anhidru, stearat de magneziu, laurii sulfat de sodiu.
Acţiune terapeutica:
acţiune enzimatică digestivă, îndeplineşte insuficienţa enzimelor digestive, îmbunătăţeşte scindarea şi asimilarea substanţelor nutritive, normalizarea funcţionării sistemului digestiv, reglează nivelul acidului clorhidric în stomac, accelerează motilitatea tractului gastrointestinal, reduce gazele din intestin. Papaina şi diastaza fungică sunt enzime digestive, care facilitează digerarea proteinelor şi carbohidraţilor, ceea ce contribuie la absorbţia lor mai completă în intestinul subţire. Papaina hidrolizează peptidele şi proteinele, diastaza fungică - carbohidraţii (amidon, glicogen şi produsele metabolismului lor). Lipaza fungică este o enzimă specifică care descompune grăsimile. Simeticonă reduce tensiunea superficială a bulelor de gaz, care în acest caz se descompune. Gazele eliberate sunt absorbite de pereţii intestinului şi sunt eliminate prin peristaltismul intestinal.
Indicaţii:
simptome de dispepsie, arsuri, acumulare de gaze, meteorism, flatulenţa şi senzaţie de plin, pregătirea pentru ultrasonografie abdominală.
Doze şi mod de administrare:
1-2 capsule pe zi, cu o cantitate suficientă de apă, sau conform indicaţiilor medicului. Pentru ultrasonografie abdominală - 1 capsulă dimineaţa şi seara timp de 1-2 zile înainte de examinare. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
Precauţii:
Nu se recomandă utilizarea în timpul sarcinii şi alăptării. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.
Condiţii de păstrare:
A se păstra la temperaturi sub 30°C, la loc uscat şi ferit de lumina directă a soarelui. Anu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor.
Data expirării:
Anu se utiliza după data de expirare indicată pe ambalaj.
Producător:
ARTURAPHARMACEUTICALS PVT. LTD. (INDIA)
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător India
  • Article 89135
  • Producător Artura Pharmaceuticals
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat