Coșul este gol. Adăugați un produs

SBA Odolean extract comp. N300 (Evalar)

În producția de comprimate de extract Valerian, Evalar utilizează materii prime de la producători de top din Franța și Germania. Se utilizează extract de valerian microîncapsulat, care păstrează activitatea substanțelor active-valepotriate și acizi sesquiterpenici, pe toată durata. Descriere
În producția de comprimate de extract Valerian, Evalar utilizează materii prime de la producători de top din Franța și Germania. Se utilizează extract de valerian microîncapsulat, care păstrează activitatea substanțelor active-valepotriate și acizi sesquiterpenici, pe toată durata de valabilitate a medicamentului. Microîncapsulare procedură face miros caracteristic de valeriană mai slab, în timp ce conținutul de ingrediente active și de efectul calmant al tabletelor rămâne constant ridicată.

Cum funcționează ingredientele?

Rizomi Valerian Cu rădăcini-Valerian officinalis (Valeriana officinalis). Valerian are un efect sedativ, tranchilizant asupra sistemului nervos central. Este considerat un remediu natural eficient pentru tratamentul depresiei, insomniei, nervozității, anxietății și a altor probleme neurologice. Reglează activitatea inimii, acționând prin sistemul nervos central și direct asupra mușchiului și a sistemului conducător al inimii.



Valerian preparate, atât separat, cât și în formă de multicomponent agenți, sunt folosite pentru creșterea excitabilitate nervoasă, psychasthenia și neurastenie, însoțită de insomnie, un sentiment de tensiune și reactivitate crescută, precum și tulburări de menopauză,-vegetative vasculare distonie și nevroze. Valerian are un efect cu utilizarea sistematică și pe termen lung.

Glicina este cel mai simplu aminoacid alifatic. Glicina este esențială pentru sinteza acizilor nucleici, a acizilor biliari și a aminoacizilor neesențiali din organism. Este implicat în sinteza creatinei, o substanță găsită în țesutul muscular. Este important pentru funcția glandei prostate, este necesar pentru sistemul nervos central, participă la transmiterea impulsurilor nervoase, îndeplinește funcția unui neurotransmițător inhibitor. Are unele proprietăți nootropice, îmbunătățește memoria și procesele asociative.

20 mg de extract de valeriană, 5 mg de glicină în 1 comprimat.

Compoziție (pe 1 comprimat)

porumb amidon și celuloză microcristalină (transportatori); uscat extract de valeriana; oxid de magneziu (agent antiaglomerant); strat de film componente (aditivi alimentari): hidroxipropilmetilceluloză (agent de îngroșare), polietilen glicol (glazer), dioxid de titan (colorant), colorant alimentar (curcumina); glicină; vegetal, stearat de calciu și dioxid de siliciu amorf (agenți antiaglomeranți).

Luarea a 6 comprimate pe zi asigură cel puțin 0,6 mg de acizi sesquiterpenici în termeni de valerian, ceea ce reprezintă 30% din nivelul adecvat de consum.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Evalar
  • Article 92021
  • Țara producător Rusia
  • Article 92021
  • Producător Evalar
  • Țara producător Rusia
Adăugat