Coșul este gol. Adăugați un produs

Daleron Cold 3 comp. film. N12

77,31 lei
79,70 lei
Adaugă în coş
Ce este Daleron COLD3 și pentru a se folosi
Daleron COLD3 este o combinație de paracetamol, clorhidrat de pseudoefedrină și bromhidrat de dextrometorfan. Paracetamolul reduce febra și ameliorează durerea. Pseudoefedrina reduce secretia nazala și ameliorează senzația de înfundare a nasului. Dextrometorfanul calmează tusea iritantă cauzată de iritația gâtului asociată cu răceala.
Daleron COLD3 ameliorează semnele și simptomele de gripă și răceală:
- Ameliorează durerile ușoare până la moderate (dureri de cap, dureri musculare și articulare, dureri în gât).
- Reduce fibrele.
- Reduce secreția nazala și ușurează respirația în caz de nas înfundat.
- Calmează tusea iritantă. Cum să luați Daleron COLD3

Luați întotdeauna acest medicament exact așa cum va spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.
Adulți și copii cu vârsta peste 12 ani

Doza recomandată este de 1 primat filmat. tot repeta doza pana la 4 ori pe zi. Interval dintre doze trebuie să fie de cel puțin 4 ore. Doza zilnică maximă de paracetamol este de 4 g.
Utilizarea la copii

Copiii cu vârsta sub 12 ani nu trebuie să utilizeze medicamentul.
Pacienți cu insuficiență renală

Medicamentul trebuie administrat cu precauție la pacienții cu insuficiență renală. Pacienții cu insuficiență renală severă nu trebuie să utilizeze medicamentul.
Pacienți cu insuficiență hepatică

Medicamentul trebuie administrat cu precauție la pacienții cu disfuncție hepatică. Pacienții cu insuficiență hepatică severă nu trebuie să utilizeze medicamentul.
Varstnici

Este nevoie de prudență la vârstnici.
Dacă aveți impresia că efectul COLD3 este prea puternic sau prea slab, discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul.
Dacă luați mai mult Daleron COLD3 decât trebuie

Dacă ați luat o supradoză, discutați imediat cu medicul dumneavoastră sau farmacistul. Dacă doza de paracetamol este cu mult mai mare decât cea recomandată (mai mult de 7,5 g la adulți) pot apărea greață, vărsături, transpirație excesivă, dureri abdominale, insuficiență renală și hepatică severă.
O supradoză de pseudoefedrină poate provoca neliniște severă, iritabilitate, tremor, halucinații, crampe, greață, vărsături, tensiune arterială crescută și aritmii cardiace.
Supradoza de dextrometorfan poate provoca greaţă, vărsături, ameţeli, somnolenţă, iritabilitate, tulburări vizuale, retenţie urinară, tulburări de coordonare mişcărilor şi psihoză toxică (euforie, halucinaţii, dezorientare), iar supradozajul masiv poate provoca apatie sau comă. Dacă manifestați orice reacții adverse, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător KRKA
  • Țara producător Slovenia
  • Article 13365
  • Cod medicament 1600140415
4 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat