Coșul este gol. Adăugați un produs

Oxolin 0.25% 10g ung. N1 (Universal)

Descriere produs Actiunea farmacologica: La aplicarea topica preparatul exercita actiune virusocida fata de virusurile gripei si adenovirusuri. Este activ fata de Herpes simplex, Herpes zoster, virusul papilomului uman, virusul molustei contagioase etc. Actiunea antivirala este determinata atat de influenta nemijlocita asupra intensitatii replicarii virale la contactul cu materialul care contine virusul, cit si de actiunea indirecta prin intermediul celulelor macroorganismului-inhiba sinteza ARN-ului in celulele infectate, ceea ce preintimpina multiplicarea virusurilor.
INDICATII
rinita virala- profilaxia gripei si a IRVA.
DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
Intranazal. Rinita virala: la adulti si copii (inclusiv la noi-nascuti) unguentul se aplica pe mucoasa nazala de 2-3 ori pe zi timp de 3-4 zile. Profilaxia gripei si a IRVA: unguentul se aplica pe mucoasa nazala in perioada epidemiei de gripa (IRVA)-zilnic dimineata si seara (timp de 25 zile) si inaintea unui eventual contact cu bolnavi de gripa sau IRVA.
CONTRAINDICATII
Hipersensibilitate la oxolina sau la alte componente ale preparatului.
ATENTIONARI SI PRECAUTII SPECIALE DE UTILIZARE
Unguentul nu este destinat pentru apicare pe mucoasa ochilor! Сu precautie se administreaza concomitent cu preparate intranazale adrenomimetice-e posibila uscarea mucoasei nazale. Perioada de sarcina si alaptare- preparatul poate fi administrat in timpul sarcinii si perioadei de alaptare. Influenta asupra capacitatii de a conduce autovehicule sau de a manevra utilaje- preparatul nu influenteaza capacitatea de a conduce autovehicule sau de a manevra utilaje potential periculoase.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Universal-Farm
  • Article 18325
  • Țara producător Moldova
Adăugat