Coșul este gol. Adăugați un produs

Lut Cosmetic Alb 100g

29,10 lei
30 lei
Adaugă în coş
Argila alba este un material natural unic bogat in minerale si substante biologic active. Are efect de curățare, catifelare și antiinflamator. Hraneste si calmeaza pielea, lasand-o neteda, supla si catifelata.

Argila albă este un excelent antiseptic pentru pielea cu probleme. Curata perfect pielea si parul, absorbind excesul de sebum si secretiile glandelor sudoripare, usuca pielea si previne formarea ridurilor.

Argila alba cosmetica - curata delicat pielea de celulele moarte, stimuleaza regenerarea celulara. Calmează iritația și inflamația, îmbunătățește circulația sângelui, are efect de albire. Cu utilizarea regulată, îmbunătățește fermitatea și elasticitatea pielii, îmbunătățește tenul și previne apariția ridurilor.

Mod de aplicare:
Diluați cantitatea necesară de argilă cu apă într-un raport de 1: 1. Se amestecă bine până se omogenizează.

Mască cosmetică Aplicați pe pielea feței sau a corpului patul de argilă preparat conform descrierii de mai sus. După 15-20 de minute, clătiți cu apă caldă. Dacă este necesar, după mască, aplică o cremă hrănitoare pe piele.

Mască de păr (Cu utilizare regulată, hrănește și întărește rădăcinile părului. Elimină mătreața, previne apariția acestuia. Reface structura părului deteriorat și previne căderea părului. Părul tău va deveni puternic și sănătos, va căpăta un aspect sănătos și îngrijit. ) Adăugați terci de lămâie preparat în modul de mai sus, suc sau praf de ou și aplicați amestecul preparat pe părul spălat și umed. Puneți o șapcă de celofan și o șapcă de încălzire. După 20-30 de minute, clătiți bine părul cu apă.

Baie (Curata, tonifica pielea, activeaza circulatia sangelui, intensifica procesele metabolice in celulele pielii. Elimina eficient roseata si descuamarea. Inlatura oboseala si tensiunea.) Se dizolva 100-200 g de pudra de argila in apa calduta, se adauga amestecul rezultat in baie. . Durata băii este de 20-30 de minute.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Medicomed
  • Țara producător Rusia
  • Article 26606
13 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat