Coșul este gol. Adăugați un produs

Relaxa Aromaterapie Ulei Mindali 30ml

Uleiul de migdale dulci are efecte excelente de hrănire şi emoliere, este indicat pentru toate tipurile de piele, dar mai ales pentru pielea excesiv de uscată şi deshidratată. Scade inflamaţiile şi iritaţiile prezente pe piele, scade procesul de îmbătrânire al pielii, netezeşte ridurile, prin folosirea îndelungată. Are efecte bune în cazul pielii uscate şi crăpate.

Hidratant pentru pielea uscată
Datorită proprietăţilor sale, uleiul de migdale este un bun emolient pentru pielea uscată. Tot ce ai de făcut este să aplici câteva picături de ulei pe pielea curată, înainte de culcare. Uleiul de migdale este foarte eficient şi în zona ochilor. Acesta diminuează aspectul cearcănelor şi a ridurilor.

Tratament pentru maini
Pilea mâinilor se usucă cel mai repede. De aceea ai nevoie de hidratare intensă. O linguriţă de ulei de migdale se amestecă cu o două linguriţe cu unt. Dupa ce ai amestecat bine, aplică pe mâini, înainte de culcare. Acoperă mâinile cu mănuşi din bumbac. Dimineaţă vei avea pielea hidratată şi hrănită.

Împotriva căderii părului
Uleiul de migdale este recomandat atunci când alte tratamente împotriva căderii părului nu au funcţionat. Masează scalpul cu ulei de migdale, de două ori pe săptămână, seara înainte de culcare. A doua zi spală părul cu şampon şi balsam. Uleiul de migdale îţi va face părul să crească mai repede şi mai sănătos deoarece acest ulei este o sursă importantă de vitamina E, benefică pentru părul tău.

Tratament pentru maini
Pielea mâinilor se usucă cel mai repede. De aceea ai nevoie de hidratare intensă. O linguriţă de ulei de migdale se amestecă cu o două linguriţe cu unt. Dupa ce ai amestecat bine, aplică pe mâini, înainte de culcare. Acoperă mâinile cu mănuşi din bumbac. Dimineaţă vei avea pielea hidratată şi hrănită.

Masaj corporal
Uleiul de migdale este folosit şi în aromaterapie. Încercaţi un masaj cu ulei de migdale, imediat după ce aţi făcut duş. De asemenea, dacă aveţi călcâiele crăpate, masaţi cu puţin ulei de migdale, imediat după ce le-aţi spălat.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Moldova
  • Producător Com V&V
  • Article 53854
9 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat