Coșul este gol. Adăugați un produs

Struviren 500mg N15x4

Struviren este un aliment dietetic destinat prevenției calculilor reno-urinari recurenti de fosfat de calciu, struvite (calculi infectiosi) și infectiilor urinare cronice cu bacterii dependente de uree.

Struviren conține L-metionina 500mg, un aminoacid esențial ce nu poate fi sintetizat de corpul uman, care administrată oral induce acidifierea metabolică a urinei și previne recidiva infecțiilor urinare și a calculilor infecțioși.

Prin compoziția sa de L-Metionină este recomandat de Ghidul European de Urolitiaza (2019) pentru profilaxia calculilor infecțioși la pacienții formatori.



Mod de actiune

Previne calcifierea sondelor urinare la pacienții purtători

Potentează tratamentul specific în cazul infecțiilor urinare

Tratează și previne litiaza cu calculi de tip infecțios (struvite, apatite, brushite)

Faciliteaza eliminarea fragmentelor reziduale a calculilor de tip struvite, urat de amoniu, brushite, apatite

Compozitie: Fiecare comprimat Struviren® conține 500mg L-metionină și excipienți.



Mod de administrare

PREVENȚIA INFECȚIILOR URINARE ȘI CALCIFIEREA SONDEI (LA PACIENȚII PURTĂTORI): 2 comprimate/zi, minim 10 zile sau pe durata susținerii sondei

ÎN PREVENȚIA RECIDIVELOR A STRUVITELOR SAU APATITELOR: 1 comprimat/zi seara, cu verificarea pH-ului urinar pentru ajustarea dozei, minim 3 luni de zile, de 2 ori pe an.

Potentarea tratamentului infecțiilor urinare cronice: 2 comprimate/zi, cu verificarea și menținerea pH-lui urinar, minim 1 lună sau până la urocultura negativă.



Contraindicatii: Struviren este contraindicat la pacienții cu: disfuncție renală sau hepatică, acidoză tubulară renală distală, hiperhomocisteinemie, hiperuricemie, hiperuricozurie, litiază urică, litiază de cistină.



Avertizari si precautii: În caz de hipotiroidism, valorile plasmatice ale homocisteinei pot crește. Înainte de tratamentul cu metionină este necesară evaluarea funcției tiroidiene. Co-administrarea L-metioninei cu antibiotice de tip: ampicilină, sulfonamide sau nitrofurantoină poate conduce la timp de înjumatațire plasmatic prelungit și poate potenta efectul acestora, deoarece acești acizi slabi tind să fie reabsorbiți prin acidifierea urinară.



Reactii adverse: Sânge: La pacienții cu risc de acidoza metabolică pot apărea modificări ale pH-ului sanguin spre unul acid. Sistemul nervos: Administrarea de metionină poate determina somnolență și iritabilitate. Tractul gastrointestinal: Administrarea de L-metionină poate determina stări de greață și vomă.

Sarcina si alaptare: Struviren nu a fost testat pe femeile însarcinate. Struviren poate fi administrat femeilor însarcinate doar la recomandarea me- dicului specialist.

Copii si adolescenti: Nu există studii efectuate pentru administrarea L-metioninei la copii. L-metionina nu trebuie administrată la copiii sub 12 ani.

Prezentare: Cutie cu 60 comprimate. În cutie există și 14 benzi cu ajutorul cărora se poate măsura pH-ul urinar și ajusta doza necesară pentru tratament.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Pharcoterm
  • Țara producător Italia
  • Article 93361
Adăugat