Coșul este gol. Adăugați un produs

Nutreov Sunsublim Bronzage Age Expert caps. N28

Formula sa este compusă:
- Pigmenți de origine vegetală ca Licopenul și Astaxantina, ingrediente active inovatoare care favorizează un bronz uniform.
- Selenium, zincul și Vitamina E protejează celulele de stresul oxidativ.
- Vitamina C contribuie la formarea normală de colagen pentru a asigura funționarea normală a pielii
- Ulei de primula de seară ( luminița de seară)
Mod de utilizare:
1 capsulă pe zi în timpul mesei cu un pahar de apă.
A se lua minimum cu 15 zile înainte de expunerea la soare, în timpul și 15 zile după expunere pentru a prelungi bronzarea.

Ingrediente pentru 1 capsulă:
Ulei de primula Oenothera biennis L ( 296 mg sau AGL 22 mg) – Gelatina de origine animală (bovină) – Glicerol – Extract din tomate Lycopersicon esculentum Mill. numit Licopen ( 7 mg licopen) – Vit.C (acid ascorbic 40 mg) – Zinc (gluconat de zinc 7,5 mg) – Ulei de in Linum usitatissimum L.( 25 mg) – Vitamina E ( Acetat de alfa tocoferol 12 mg) – Extract din alge Haemtococcus pluviales numit Astaxantina (0,8 mg astaxantină) – Agenți de îngroșare: E 471 – Extract din alge Dunaliella salina (Dunal) Teodoresco ( sau 4,8 mg betacaroten, 0,2 mg alfa-caroten) – Emulgatori: Lecitină de floarea soarelui – Macerat de morcov Daucus carota L în ulei de soia – Coloranți alimentari: Oxid de fier E 172 – Selenium ( Selenat de sodium – 50 ug) – Arome.

Supliment Alimentar.
Nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu este potrivit copiilor si adolescenților în creștere, gravidelor și femeilor care alaptează. A nu se lasa la îndemîna copiilor. A nu se depași doza zilnică recomandată. A nu se depași doza zilnică recomandată. A se păstra la loc uscat, rece și protejat de lumină. Sunsublime nu blochează razele UV, deaceea este necesar să protejați pielea folosind produse cu spf.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 95275
  • Producător Laboratoire Nutreov Physcience
  • Țara producător Franța
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat