Coșul este gol. Adăugați un produs

Nutreov Sunsublim Autobronzant caps. N28

Sunsublim este rutina care vă permite să aveți un bronz natural și uniform pe tot parcursul anului, chiar și fără soare. Formula sa oferă un aspect sănătos atît feței cît și corpului, eficacitatea demonstrată.
Combină:
- O concentrație optimală de pigmenți
- Cupru, care contribuie la pigmentarea naturală a pielii
- Acizi grași, esențiali pentru sănătatea pielii
- Zinc, pentru a menține pielea sănătoasa

Mod de utilizare
1 capsulă pe zi în timpul mesei cu o cantitate suficientă de apă, timp de minim 2 luni. A se repeata cursul la necesitate în timpul anului.

Ingrediente (pentru 1 capsulă):
Ulei de in Linum usitatissimum L. -Învelis : Gelatina de origine animală ( bovina) –Stabilizator : Glicerina – Licopen – Vitamina C ( acid ascorbic) – Agent de îngrosare: E 471 – Vitamina E ( acetat de D-alfa-tocoferil) – Extract din alge Dunaliella salina (Dunal) Teodoresco – Extract din alge Haematococcus pluvialis Flotow – Turmeric 15 mg – Agent de îngrosare: - Dyoxid de silicium (nano) – Apă – Extract din roșii Lycopersicon esculentum Mill ( sau 1 mg lycopene ) – Extract țigăncușă Tagetes erecta L – Ulei de primula Oenothera biennis L. - Zinc ( oxid de) – Extract țigăncușă Tagetes erecta L. – Coloranți alimentari: Oxid de fer E 172 – Cupru – Arome.

Supliment alimentar.
Nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Consumul excesiv poate provoca efect laxativ. Nu este potrivit copiilor și adolescenților în creștere, gravidelor și femeilor care alaptează. Vigilență în caz de pietre la rinichi sau daca luați tratamente anticoagulante. A nu se lasa la îndemîna copiilor. A nu se depași doza zilnică recomandată. A se păstra la loc uscat, rece și protejat de lumină. Sunsublime autobrozant nu blochează razele UV, deaceea este necesar să protejați pielea folosind produse cu spf.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 95277
  • Article 95277
  • Producător Laboratoire Nutreov Physcience
  • Țara producător Franța
Adăugat