Coșul este gol. Adăugați un produs

Splat Special Pastă de dinți Organic 75ml

Pasta de dinți specială "organică" SPLAT»


Toate pastele de dinți inovatoare și unice ale seriei speciale au fost create în laboratorul științific SPLAT pentru oameni activi și moderni care nu se tem să experimenteze, să trăiască luminos și să aibă grijă de sănătatea lor. O serie emoțională de produse unice, fiecare fiind creat ținând cont de ideile și dorințele clienților noștri. Pastele de dinți din această serie au o compoziție bogată bogată în componente exclusive.
Îngrijirea dinților sensibili trebuie selectată cu atenție, astfel încât produsele să nu-și îndeplinească funcțiile în mod corespunzător, ci și să nu provoace senzații dureroase atunci când sunt utilizate. Pasta de dinți "organică" realizată pe apă distilată din Splat este o opțiune ideală pentru persoanele cu hipersensibilitate, deoarece acest produs este foarte eficient cu efectul cel mai delicat.
Principalele componente și proprietăți:
Pasta de dinți organică de întărire este special concepută pentru curățarea dinților deosebit de sensibili.
Pasta conține gel organic de ALOE VERA, care întărește și vindecă gingiile.
Calcisul, obținut din coji de ouă, întărește smalțul.
Uleiul de arbore de ceai este o componentă antibacteriană puternică care previne sângerarea gingiilor și încetinește formarea plăcii.
Enzima naturală papaina descompune placa moale.
Chitosanul are un efect de vindecare și regenerare a rănilor asupra țesuturilor moi ale cavității bucale.

Recomandat pentru utilizare în timpul sarcinii și alăptării.

Eficacitate dovedită clinic în 4 săptămâni de utilizare
98,9% NATURAL
Fără fluor


Pasta de dinți nu conține:
SLS, triclosan, clorhexidină, zaharinat, peroxizi, fluor. Datorită compoziției sale unice, pasta de dinți este sigură pentru sănătatea umană.
Metoda de aplicare:
Aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe periuța de dinți. Periați dinții cu mișcări ușoare, de masaj timp de 1-2 minute. Clătiți-vă gura. Repetați procedura, dacă este necesar. Recomandat pentru utilizare zilnică, dimineața și seara.

Informatii utile:
Dezvoltarea corectă a fătului depinde în mod direct de starea de sănătate a mamei însărcinate, iar orice infecție, inclusiv procesele inflamatorii în cavitatea bucală, poate provoca vătămări semnificative copilului. La 7-13 săptămâni de sarcină, se formează țesutul osos al copilului, iar corpul mamei este forțat să împartă cu el calciul care vine cu alimente. Îngrijirea dentară regulată este deosebit de importantă în timpul sarcinii: restructurarea hormonală continuă a organismului duce adesea la apariția gingivitei la femeile gravide, manifestată prin inflamația gingiilor, slăbirea, hipertrofia și sângerarea acestora.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Organic Pharmaceuticals
  • Țara producător Rusia
  • Article 52992
Adăugat