Coșul este gol. Adăugați un produs

Aspecton Sirop de Tuse 6,69 g/100ml sirop 100ml

106,41 lei
109,70 lei
Adaugă în coş
Ce este Aspecton Sirop de Tuse și pentru a se folosi
Aspecton Sirop de Tuse este un medicament pe bază de plante, cu acțiune expectorantă și mucolitică.
Aspecton Sirop de Tuse este indicat pentru tratamentul afecțiunilor inflamatorii ale tractului respirator cauzate de răceală și însoțite de tuse, mucus vîscos și expectorație dificilă. Cum să luaţi Aspecton Sirop de Tuse

Luați întotdeauna Aspectul Sirop de Tuse exact așa cum este descris în acest prospect sau așa cum va indica medicul dumneavoastră sau farmacistul.

să discutați cu medicul trebuie să sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

Adulți și copii cu vârsta peste 12 ani

Câte 10 ml, de 3 - 4 ori pe zi.

Copii cu vârsta cuprinsă între 11 și 12 ani Câte 5 ml, de 3 ori pe zi.

Copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani

Cîte 2,5 ml, de 3 - 4 ori pe zi.

Copii cu vârsta cuprinsă între 1 și 4 ani

Cîte 2,5 ml, de 2 ori pe zi.

Fiecare cutie de Aspecton Sirop de Tu contine un pahar dozator. Utilizați paharul dozator pentru a stabili cu exactitate cantitatea de sirop pe care trebuie să vă administrați.

mod de administrare

Aspecton Sirop de Tuse trebuie administrat cu o cantitate suficientă de lichid (preferabil apă).

Durata utilizarii

Durata tratamentului depinde de modul în care evoluează afecțiunea și trebuie să fie stabilită de către medicul dumneavoastră, în mod stabilit.

Cu toate acestea, vă rugăm să luați mereu în considerare măsurile de precauție enumerate la pct. 2 și informația oferită la pct. „Reacții adverse”.

Adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă considerați că efectul medicamentului

Aspecton Sirop de Tuse este prea puternic sau prea slab.

Informații suplimentare

Aspect Sirop de Tuse nu conține alcool (etanol) și prin urmare, poate fi indicat persoanelor care trebuie să evite consumul de alcool (etanol). Vezi, de asemenea, și pct. 6 "Ce conţine Aspecton Sirop de Tuse".

Deoarece Aspecton Sirop de Tuse este un produs pe bază de plante, foarte rar, se poate forma o sedimentare ușoară la fundul recipientului; cu toate acestea, nu există nici o influență asupra efectului produselor medicamentos.

Dacă trebuie să luați mai mult Aspect On Sirop de Tuse decât

Mai în prezent, nu au fost raportate cazuri de intoxicație cu Aspecton Sirop de Tuse. Dacă ați luat o cantitate prea mare de Aspecton Sirop de Tuse s-ar putea ca simptomele descrise la pct. „Reacții adverse” să se manifeste într-un mod mai pronunțat. În acest caz, vă rugăm să vă informați medicul, care va decide care sunt măsurile care trebuie întreprinse.

Dacă uitaţi să luaţi Aspecton Sirop de Tuse

Dacă uitați să luați medicamentul sau să luați o doză mai mică decât cea recomandată nu luați sau doză dublă pentru a compensa doza uitată; așteptați momentul stability administrarea următoarei doze și continuați tratamentul cum este descris în acest prospect sau așa cum va indica medicul dumneavoastră pentru farmacistul.

Dacă aveți orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresați-vă medicalului dumneavoastră sau farmacistului. Posibilitate de reacție adversă

Ca toate medicamentele, Aspecton Sirop de Tuse poate provoca reacții adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Frecvența reacțiilor adverse nu este cunoscută.

Pot apărea reacții de hipersensibilitate, cum sunt respirație dificilă, erupții cutanate, urticarie, edem facial, al buzelor sau al regiunilor cervicale.

Poate fi prezent și un discomfort gastric, precum dureri abdominale, greață și vomă.

Dacă apar reacții adverse, trebuie să opriți administrarea acestui medicament și să vă adresați medicului. Medicul dumneavoastră va evalua gravitatea reacțiilor adverse și vă decide dacă trebuie să întreprinse alte măsuri.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 91430
  • Țara producător Germania
  • Producător Krewel
  • Cod medicament 9220501806
Adăugat