Coșul este gol. Adăugați un produs

Rombalsam Cremă cu uree 30% 50ml

65,55 lei
69 lei
Adaugă în coş
Rombalsam Cremă cu uree 30%
Hidratează, înmoaie și hrănește tegumentele uscate, favorizează retenția apei la nivelul pielii și ajută la detașarea scuamelor iritante și inestetice.
Diverse studii clinice au dovedit că ureea are extraordinare proprietăți antifungice și antibacteriene, îmbunătățind aspectul cutanat în cazul pielii crăpate, eczemelor, iritațiilor, psoriazisului, arsurilor și a altor afecțiuni dermatologice. În plus, ureea acționează asupra zonelor cu diverse leziuni, precum răni grave sau arsuri.
Alte studii au demonstrat semnificative proprietăți antibacteriene și antiseptice ale ureei – fundamentale în prevenirea infecțiilor pielii. Mai mult decât atât, ureea are efect antipruritic, cu acțiune rapidă asupra diverselor mâncărimi.
În studii independente, gradul de hidratare al pielii a fost măsurat după folosirea unor creme cu 10% și 20% uree, rezultatul fiind o creștere a hidratării până la 97.8%. Acțiune:
- cremă hidratanta cu puternic efect epitelizant și emolient;
- cicatrizantă și antiinflamatoare;
- ajută la îndepărtarea scuamelor și a pielii bătătorite.

Este un produs similar cremei Rombalsăm cu uree 15%, dar cu o concentrație dublă de uree, special formulat pentru îngrijirea intensivă a zonelor puternic afectate de deshidratare, fisuri și descuamare sau care au un strat cornos consistent ce se infiltrează în straturile profunde ale pielii.
Odată ce aspectul pielii s-a îmbunătățit la nivelul acestor zone, se recomandă utilizarea cremei cu uree 15% pentru întreținere.

Utilizare:
Igienizați și uscați pielea afectată, apoi aplicați cremă printr-un masaj ușor, insistând în special pe zonele mai uscate și aspre. Folosirea regulată a cremei cu uree prelungește perioada de bună stare a pielii și previne îngroșarea ei.
Se aplică extern prin masarea ușoară a epidermei, ori de câte ori este necesar. Produsul este recomandat pentru toate tipurile de piele uscată.
Folosirea regulată protejează și reface pielea mâinilor expuse frigului și umezelii, precum și pielea uscată de la nivelul genunchilor, coatelor sau gambelor.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Romania
  • Producător Omega farma
  • Article 56365
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat